Zoek je verblijf
Kamperen
Huren

Je bent er!

Welkom in ons 'Eigenwijs Paradijs'. Leuk dat je via de QR-code hier terecht bent gekomen! Een mooie digitale plek voor informatie, leuke tips en uitleg over jouw accommodatie. 

Wifi

Netwerk: Bakkum Accommodaties
Wachtwoord: Bakkum1914

Receptie

Elke dag tussen 09:00 en 19:00 uur, in vakantieperiodes tot 21:00 uur. 0251-661091. Je kunt ons ook Whatsappen via het volgende nummer: 06-20701816

Koffie

Er staat standaard een Nespresso apparaat in de accommodaties. Liever een Senseo of filterkoffie apparaat gebruiken? Als deze beschikbaar is brengen wij deze langs! 

Sauna

De sauna is geopend van 10:00 tot 21:00 uur. De deur kun je openen met de tag aan jouw sleutelbos. 

In- & uitchecken

Duinzicht Camping Bakkum.JPG

GASTVROUWEN/ HEREN

Op de dag van aankomst en van vertrek zijn er gastvrouwen/ heren aanwezig bij de accommodaties. Zij zullen je ontvangen en je de juiste kant op wijzen. Wanneer zij even niet te zien zijn, zijn ze vast even bij andere gasten langs. Als jouw vraag niet kan wachten, bel of app even de receptie, of loop even naar het kantoortje aan het begin van het verhuurterrein.

IN- UITCHECKTIJDEN

Je bent vanaf 15.00 uur welkom in jouw schone en gezellige accommodatie. Op de dag van vertrek mag je tot 10.00 uur in de accommodatie verblijven.

PARKEREN

Nadat de koffers en de boodschappen zijn uitgeladen, dan mag de auto even geparkeerd worden op het parkeerterrein. Je rijdt een klein stukje terug naar de slagboom. Achter de slagboom kan je gelijk parkeren. Op deze manier blijft het terrein bij de accommodaties autovrij en kunnen de kinderen veilig spelen. Op de dag van vertrek kan je met de auto weer naar de accommodatie rijden om alle spullen weer in te laden.

SLEUTEL

De sleutel graag in de brievenbus doen wanneer je uitcheckt. Inleveren bij de receptie is ook prima! Dan hebben wij nog even de kans om je uit te zwaaien en eventuele tips of feedback van jou te ontvangen.

SCHOONMAAK

Wij willen je vragen om de accommodatie netjes en schoon achter te laten. Graag het gebruikte servies en bestek schoon, alle meubels netjes op hun plaats en dat je het gebruikte linnen in een kussensloop naast de voordeur legt.

Werking apparaten

Badkamer Duinzicht en Duinroos

VAATWASSER

Als eerste kun je de on/off knop indrukken. Met de knop ^ kun je één van de programma’s kiezen. Het programma ECO wordt aanbevolen.

OVEN

In de accommodatie is een combimagnetron aanwezig. Wil je een oventje? Dan kan je deze aanvragen bij onze gastvrouwen/ heren.

AFZUIGKAP

De afzuigkap kunt u naar zich toetrekken en aan de rechterkant vindt u de verschillende standen.

INDUCTIEPLAAT

In jouw accommodatie vind je een inductieplaat. Vanwege veiligheid werkt de plaat alleen als er een pan op staat. Je zet de plaat aan door 3 sec de aan/uit knop aan te tikken. Hierna kan je met +/- de plaat afstellen. Als er een `H´ bij desbetreffende warmteplaat staat, betekent dat hij nog warm is en duurt het nog even voordat deze is afgekoeld.

TV & NETFLIX

De TV kunt u activeren door middel van de on/off knop. Druk op de NETFLIX button en log in met jouw eigen account.

ELEKTRISCHE KACHELS

In elke ruimte bevindt zich een elektrische kachel. De kachels staan allemaal goed afgesteld. Je kunt de temperatuur eventueel regelen met de +/- knoppen. Hulp nodig? Even appen of bellen met de receptie en wij komen eraan.

Praktische informatie

speeltuin duinroos en duinzicht

RUST

De vakantie draait natuurlijk om gezellig samen zijn. ‘s Avonds nog lekker in de genieten met een hapje en een drankje. De accommodaties bevinden zich tussen andere kampeerders. Wij willen je vragen rekening te houden met jouw buren en na 22.00 uur stil te zijn. Alvast bedankt voor je begrip! Ervaar je onverhoopt overlast? Laat het ons weten. Tel: 0251-661091. Dit nummer is altijd te bereiken. Dus ook in de nacht!

KINDERBED/ STOEL

Deze zijn zonder kosten te reserveren via de receptie. Graag horen wij het van tevoren om jullie aankomst goed voor te bereiden. Wanneer nog op voorraad, kunnen wij direct schakelen en de bedjes of stoelen langsbrengen.

NACHTWACHT

De nachtwacht kun je via het telefoonnummer van de receptie bereiken. Tel: 0251-661091 Kan jouw vraag tot de volgende dag wachten? Dan zien of horen wij je graag de volgende ochtend vanaf 09:00 uur bij de receptie.