Zoek je verblijf
Kamperen
Huren

Adventure Camp

Een dagkamp vol activiteiten op het strand, in het water en in het duin van Castricum. Adventure Camp bestaat uit vijf dagen, van 10.00 - 16.00 uur en is er tijdens elke week van de zomervakantie. Leeftijd: 7 t/m 9 jaar en 10 t/m 12 jaar Elke dag is gevuld met veel afwisselende activiteiten in zee, op het strand en in het duin. We hebben een aantal activiteiten uitgelicht.

SURFLESSEN

De surflessen en brandingraften tijdens het zomerkamp worden gegeven door gekwalificeerde surfleraren die tevens lifeguard zijn. Je leert niet alleen hoge golven te bedwingen en trucjes te maken, maar je krijgt ook zeekennis van ons mee zodat jij voortaan zelf veilig het water op kunt gaan! Wat is bijvoorbeeld een mui? Waarom zijn er kwallen met oostenwind? Deze vragen zullen tijdens de wateractiviteiten beantwoord worden! De surfles bestaat uit een kort theorie gedeelte en een praktijkgedeelte waarbij je met je eigen board de hoge golven mag surfen.

BRANDINGRAFTEN

Houd je van spektakel? Dan is deze activiteit aan jou besteedt! Met een grote boot probeer je de woeste zee te overmeesteren, maar probeer wel te blijven zitten! Ook als er geen golven zijn, is deze activiteit geweldig.

POWERKITEN

Bij powerkiten leer je controle te houden over een grote vlieger in de wind. Het geeft een grote kick als dat lukt! Als het heel goed gaat, kun je zelfs proberen wat bochtjes te draaien. De kleinsten hangen samen met een instructeur aan de vlieger.

BODYBOARDEN

Met bodyboarden surf je liggend de golven af. Bodyboarden geeft een gevoel dat nergens mee te vergelijken is en zorgt voor een grote glimlach op ieder gezicht!

LONGBOARDEN

Longboarden is dé hit van dit moment onder veel kinderen. Leer (veilig) te longboard skateboarden en ervaar deze toffe sport. Misschien lukt het jullie zelfs om een trucje te maken!

ARCHERY TAG

Het is de nieuwste trend in Nederland; Archery Tag. Heel veel actie, spanning en adrenaline zonder blauwe plekken op te lopen! Knal je tegenstanders het spel uit of kies ervoor om de targets te raken.

Buiten de activiteiten om wordt er gezorgd voor een gezonde en heerlijke lunch bij Paviljoen Zoomers. Daarnaast zorgen we voor een te gek basiskamp, waar je tussendoor kunt chillen en spelen.  We zorgen ook voor een aantal leuke verassingen gedurende de week... Kortom, een week die je niet mag missen!