• Bakkum_strandkamp2016
  • Strandkamp van DJUS De Jongens uit Schoorl van Quiksilver Surfschool op het strand
  • DJUS De Jongens Uit schoorl met kinderen op het strand van Quiksilver surfschool tijdens Strandkamp

Wanneer wilt u komen?
Sluiten
Kamperen
Accommodaties

Quiksilver Surfschool - Adventure Camp

Adventure Camp

Een dagkamp vol activiteiten op het strand, in het water en in het duin van Castricum. Adventure Camp bestaat uit vijf dagen, van 10.00 - 16.00 uur en is er tijdens elke week van de zomervakantie. Leeftijd: 7 t/m 9 jaar en 10 t/m 12 jaar

ZONDAG 2 JUNI OPEN DAG

Elke dag is gevuld met veel afwisselende activiteiten in zee, op het strand en in het duin. We hebben een aantal activiteiten uitgelicht.

SURFLESSEN

De surflessen en brandingraften tijdens het zomerkamp worden gegeven door gekwalificeerde surfleraren die tevens lifeguard zijn. Je leert niet alleen hoge golven te bedwingen en trucjes te maken, maar je krijgt ook zeekennis van ons mee zodat jij voortaan zelf veilig het water op kunt gaan! Wat is bijvoorbeeld een mui? Waarom zijn er kwallen met oostenwind? Deze vragen zullen tijdens de wateractiviteiten beantwoord worden! De surfles bestaat uit een kort theorie gedeelte en een praktijkgedeelte waarbij je met je eigen board de hoge golven mag surfen.

BRANDINGRAFTEN

Houd je van spektakel? Dan is deze activiteit aan jou besteedt! Met een grote boot probeer je de woeste zee te overmeesteren, maar probeer wel te blijven zitten! Ook als er geen golven zijn, is deze activiteit geweldig.

POWERKITEN

Bij powerkiten leer je controle te houden over een grote vlieger in de wind. Het geeft een grote kick als dat lukt! Als het heel goed gaat, kun je zelfs proberen wat bochtjes te draaien. De kleinsten hangen samen met een instructeur aan de vlieger.

BODYBOARDEN

Met bodyboarden surf je liggend de golven af. Bodyboarden geeft een gevoel dat nergens mee te vergelijken is en zorgt voor een grote glimlach op ieder gezicht!

VLOTTEN BOUWEN

Als onderdeel van ‘survival’ ga je met je team een vlot bouwen om als eerste de vlag te veroveren op het eiland van Expeditie Robinson! Kun jij met balken, touwen en tonnen het beste vlot maken en aan de overkant komen zonder in het water te vallen?

Buiten de activiteiten om wordt er gezorgd voor een gezonde en heerlijke lunch bij Paviljoen Club Zand en zorgen we voor een te gek basiskamp, waar je tussendoor kunt chillen en spelen.  We zorgen ook voor een aantal leuke verassingen gedurende de week... Kortom, een week die je niet mag missen!

 

Gasten van camping Bakkum krijgen 10% korting op het strandkamp!

Het surfkamp vindt plaats bij Sports at Sea in Castricum en is er tijdens iedere week van de zomervakantie.

Lees meer informatie of geef je op via http://djus.nl/zomerkampen/strandkamp/