• Het recreatieteam op de bakkum blokken voor de receptie
  • Zingen tijdens de kindermusical Mary Poppins in Openluchttheater De Pan
  • Externe activiteit rennen door de zee korren of korvissen
  • Yoga in de duinen

WAT GAAN WIJ
VANDAAG VOOR
LEUKS DOEN?

Wanneer wilt u komen?
Sluiten
Kamperen
Accommodaties

Activiteiten op de camping

De komende zomer is er zo veel leuks te doen! Het ene evenement is nog leuker dan de andere en de activiteiten beloven weer spetterend te worden. Om voor iedere doelgroep onvergetelijke momenten te programmeren is Alexander druk bezig met de planning. We zetten gedurende de winterperiode steeds nieuwe activiteiten online als hij weer een evenement heeft georganiseerd waar je echt bij wil zijn! Wees dus niet bang dat er niets te doen is tijdens je verblijf op Camping Bakkum. Tijdens openingstijden is er ieder weekend recreatie. Uiteraard ook tijdens het paasweekend, de meivakantie, herfstvakantie en natuurlijk die heerlijke zomervakantie!

Aankomst:
Vertrek:
Foodtruck tijdens Bakkum Vertelt Koffie Roast Beans
10-07-2020 tot 12-07-2020
Tijd: 16:00 - 22:00 uur

Bakkum Vertelt

Er komt weer een nieuwe editie van dit fijne festival waarbij alles draait om muziek, theater en verhalen in de breedste vorm. Dit jaar zal het festival bestaan uit drie dagen. Drie dagen met meer muziek, meer theater en meer geweldige acts.
Lees verder
Feestavond in Openluchttheater De Pan
18-07-2020
Tijd: 20:00 uur

Bakkum Live

Dames en heren, stilte voor opname…. 3…2…1… Kom naar De Pan en maak deel uit van het publiek van de Bakkum Live TV show.
Lees verder
Circus Sijm
23-07-2020 tot 25-07-2020
Tijd: zie circustent

Circus Festival

Al vele jaren komt Circus Sijm naar Camping Bakkum. Dit jaar maken we weer ruimte om de circus artiesten te ontvangen. Niet met een gewone tent, maar met een mini circus festival!
Lees verder
Middeleeuwen ridder gevecht
31-07-2020
Tijd: 13:00 - 16:00 uur

Middeleeuwse belevenissen

Kleed je om als ridder of prinses en kom naar het speelveld. Bij het kasteel is een Middeleeuws plein verschijnen en gebeuren er geweldige dingen.
Lees verder
Zingen tijdens de kindermusical Mary Poppins in Openluchttheater De Pan
04-08-2020
Tijd: 20:00 - 21:00 uur in De Pan

Kidsmusical Aladdin

De oosterse kleuren en geuren komen je tegemoet in deze geweldige musical. De gekke Sultan en de geest uit de fles en natuurlijk Aladdin, vertellen het sprookje over de jonge arbeider en de beeldschone prinses.
Lees verder
Recreatieteam sprookjesparade
11-08-2020
Tijd: 19:00 uur

Disney parade

Dit jaar LIVE gezongen! Net als een parade in Disneyland Parijs, wordt tijdens deze parade op Camping Bakkum heel veel gedanst, is er te gekke muziek en wordt er live gezongen. Ontmoet je Disney vrienden en vriendinnen tijdens deze parade over de hele camping!
Lees verder