Zoek je verblijf
Kamperen
Huren

Eeki, Zep & Ullie gaan op vakantie

Nu zomer voorbij is en de winter al bijna voor de deur staat, hebben Zep, Eeki en Ullie besloten om op reis te gaan. Ze hebben de afgelopen weken hun koffers en tassen zorgvuldig ingepakt en zijn er helemaal klaar voor. Zep gaat deze winter naar een sportkamp. Buikspieren trainen en gewichtheffen. Eeki gaat de wereld rondtrekken met zijn verrekijker opzoek naar de mooiste plekjes en de lekkerste nootjes. Ullie is na al het dansen in de zomer toe aan ontspanning. Zij gaat op spa-vakantie. Heerlijk genieten van massages, maskertjes en een fris nieuw kapsel. Als in maart de campings weer open gaan, staan ze jullie met open armen weer op te wachten. Zullen jullie ze nog herkennen na hun bijzondere reizen?

Hoi, ik ben Eeki de Eekhoorn!

Ik woon op Camping Bakkum. Hier heb ik mijn vriendjes leren kennen. 
Elke zomer maak ik weer nieuwe vriendjes op de camping.
Mijn staart is soms een beetje uit de krul, maar daar kunnen jullie mij mee helpen!

Wil jij ook met Eeki kleuren? Hieronder heeft Eeki vier kleurplaten voor jullie gemaakt:

EEKI IN DE DUINEN EEKI OP DE CAMPING EEKI OP HET STRAND EEKI IN HET BOS

Veel kleurplezier!

Afspraak om Eeki langs te laten komen

Nodig Eeki uit door papa of mama langs de receptie te sturen. Hier kunnen zij alles over je vertellen en een afspraak maken om Eeki te ontvangen op jouw feestje. Geef papa of mama wel €25,- mee want dat mogen ze aan de receptie betalen voor dit leuke bezoek.

Fijne verjaardag!

Vier je verjaardag met Eeki!

Al je vriendjes en vriendinnetjes komen op jouw verjaardagsfeestje om je te feliciteren, te spelen met je nieuwe cadeaus en natuurlijk om taart te eten. Eeki hoort daar als je beste campingvriend natuurlijk ook bij! Eeki zorgt ervoor dat hij met een handgeschreven kaart, slingers en een echte heerlijke taart met zijn foto er op, op jouw verjaardag verschijnt. En het leuke van die taart is…. Je mag hem delen met al je vriendjes en vriendinnetjes!