Zoek je verblijf
Kamperen
Huren

Eeki is jouw beste campingvriend!

Samen met Eeki vakantie vieren staat garant voor lol, energie en plezier! Benieuwd bij welke activiteiten hij allemaal aanwezig is? Klink dan hier voor het activiteitenprogramma! Wil je thuis alvast in de vakantiestemming komen? Dan vind je hier de enige echte Eeki kleurplaat!

Eeki verjaardag.png

Vier je verjaardag samen met Eeki

Nodig Eeki uit, door papa of mama langs de receptie te sturen. Hier kunnen zij alles over jou vertellen en een afspraak maken om Eeki te ontvangen op jouw feestje. Geef papa of mama wel €25,- mee want dat mogen ze aan de receptie betalen voor dit leuke bezoek. Ze kunnen ook even een mailtje sturen. Dan belt iemand van de camping ze op om alles door te spreken.

Al je vriendjes en vriendinnetjes komen op jouw verjaardagsfeestje om je te feliciteren, te spelen met je nieuwe cadeaus en natuurlijk om taart te eten. Eeki hoort daar als je beste campingvriend natuurlijk ook bij! Hij komt op feestmuziek bij je langs met een handgeschreven kaart, ballonnen, zijn recreatievrienden en een super leuk cadeau met zijn foto er op!

Wanneer je Eeki kunt ontmoeten

Iedere dag als het recreatieteam aanwezig is, komt Eeki ook langs om jou te ontmoeten en te horen wat jij allemaal beleefd hebt.’s Morgens om 10:00 uur is hij altijd bij het dansen, wat hij rond 10:30 uur afsluit met het geven van een dikke knuffel aan iedereen!In de middag kom je Eeki tegen bij zijn Verhalenhuis. Om 16:30 uur kun je met hem luisteren naar de leukste voorleesverhalen, waarbij Eeki het verhaal helemaal beleefd alsof hij er echt bij was.En soms, loop je hem opeens tegemoet als hij misschien een jarige gaat bezoeken of dennenappels zoekt.Eeki houdt van de zon en de zomer! Maar als het rond de 30 graden is, blijft hij lekker thuis. Veel te warm voor een Eekhoorn!

Eeki’s campingliedjes voor thuis

Hoor je ook altijd die gave campingliedjes als het recreatieteam met hun golfkar over de camping rijdt, of ’s morgens bij het dansen? Je kunt ze ook in je caravan of thuis beluisteren!Koop in de receptie jouw eigen Eeki USB stick met alle 20 liedjes!

Clubkar Eeki.png