Zoek je verblijf
Kamperen
Huren

Laat je verrassen tijdens Bakkum Vertelt on Tour!

Laat je verrassen door Bakkum Vertelt on Tour! Een festival met allerlei pop-up optredens over de camping. Waar de optredens zijn en hoe laat, dat weet je niet! Wie weet dans je opeens mee in de silent disco van Daan Draait, zwijmel je weg bij de verhalen van Kees van Wanrooij of hoor je de waarheid van tarotiste Marian. Speciaal voor kinderen is er een yoga workshop gegeven door Roos. Eerst het lichaam wakker maken en daarna op yoga avontuur! 

Bakkum Vertelt.png

Het jaarlijks terugkerend festival Bakkum Vertelt gaat dit jaar on Tour.
Op 20, 21 en 22 augustus word je dagelijks tussen 14:00 en 21:00 uur verrast met de leukste pop-up optredens. Je kan dit weekend van alles verwachten; zang, dans, acrobatiek, verhalen, goochelen, theater en beweging.

Maak kennis met de wensvrouwtjes; zij laten je diepste wens uitkomen. Laat je vervolgens meevoeren naar Portugal op de heerlijke klanken van fado muziek. Of gooi een muntstuk in de gleuf en aanschouw één van de 6 wonderen der goochelarij. Swing mee op Engelstalige pop-rock covers door Mama Jean of relax met een heerlijke cocktail van reggae, surfrock en pop van de band Starfish. 

Zorg dat je een lekker drankje en hapje klaar hebt staan en geniet van de leukste pop-up optredens! 

optreden bakkum vertelt
bakkum vertelt.png
optreden 3.jpg