Zoek je verblijf
Kamperen
Huren

Als ondernemer altijd al op een unieke locatie jouw winkel willen openen? Of juist willen proeven van het winkeliersschap? Camping Bakkum biedt met de Pop-up Store de mogelijkheid om op een unieke wijze jouw producten te verkopen.

In de Pop-up Store kunnen gedurende het seizoen verschillende winkels geopend worden en zo een leuke toevoeging te zijn op de huidige winkel- en horecagelegendheden op het Ontmoetingsplein. Zo kunnen onze gasten genieten van een wisselend winkelaanbod.

Interesse om in het seizoen 2021 een dag of meerdere dagen gebruik te maken van de Pop-up Store? 
Je kunt hier een RESERVERINGS AANVRAAG indienen voor maximaal 4 data.
  Wij sturen je zo snel mogelijk een reactie. 

Lees voor het aanvragen de VOORWAARDEN door. 
Nadat het aanvraagformulier is ingevuld, worden de periode(n) en de producten nagekeken.
Wanneer Camping Bakkum akkoord gaat, ontvang je een bevestigings e-mail.
Deze e-mail maakt de reservering definitief.

Hier kan je de TARIEVEN voor het seizoen 2021 vinden.

BESCHIKBARE DATA 2021

Heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar info@campingbakkum.nl of bel naar 0251-661091.

Praktische tips


Doordat er geen productoverlapping is met de andere winkeliers, leert de ervaring dat gasten erg zijn verrast en zij weten dat er meerdere malen per week iets anders wordt aangeboden. Het is een ouderwets tenthuisje waarbij ook het buitengedeelte beschikbaar en te gebruiken is. Er is elektriciteit aanwezig en een simpele aankleding. Een aantal steigerhouten kasten, verder is de gehele invulling aan de ‘winkelier’ zelf.

Geïnteresseerd?

Opbouwen kan op de dag van reserveren en afbouwen aan het eind van de reservering. De Pop-Up store is vaak direct weer gereserveerd, dus afbouwen en opruimen op de dag van vertrek.
Meer informatie? Bel 0251-661091 of mail naar info@campingbakkum.nl 
Reserveer zo snel mogelijk om teleurstelling te voorkomen.

Verrassend

Camping Bakkum verrast de gasten door het winkelaanbod wat afwisselender te maken. We creëren de mogelijkheid voor winkeliers of particulieren om dit tenthuisje als een soort ‘1dagswinkel’ in te richten.

Het is een exclusieve manier van verkoop en verrassen van gasten.

Ontmoetingsplein

Het tenthuisje staat vlakbij het Ontmoetingsplein waar alle andere winkels gesitueerd zijn. 

Aanwezige winkels op het ontmoetingsplein zijn onder andere: Een ijswinkel, een restaurant en snackbar. Een viswinkel, een supermarkt - de Spar, het kippaleis, kampeerwinkel en de fietsenwinkel.

Het interieur in de Pop-up Store is zo vorm gegeven dat je deze zelf naar wens kunt inrichten. De kasten, stoelen en counters kun je zowel binnen als buiten plaatsen.

Pop Up store leeg buitenkantBakkum_Pop-up_inrichting