Zoek je verblijf
Kamperen
Huren

POP-UP STORE 


Als ondernemer altijd al op een unieke locatie jouw winkel willen openen of juist willen proeven van het winkeliersschap?

Camping Bakkum biedt met de Pop-Up Store de mogelijkheid om op een unieke wijze jouw producten te verkopen. In de Pop-Up Store kunnen het hele seizoen verschillende winkels geopend worden om een toevoeging te zijn voor de huidige winkel- en horecagelegendheden op het Ontmoetingsplein. Zo kunnen onze gasten genieten van een wisselend winkelaanbod. 

Lees voor het aanvragen de VOORWAARDEN door. 
Hier vind je de tarieven 2024

Het is alleen mogelijk een aanvraag in te dienen via het aanvraagformulier. Nadat het aanvraagformulier is ingevuld, worden de datum(s) en de producten bekeken. De producten willen we graag passend hebben bij onze doelgroep. Als Bakkum akkoord gaat, volgt er een bevestigingsmail. Deze mail maakt de reservering pas definitief. Ook ontvang je een mail met inloggegevens. Hiermee heb je via 'Mijn Camping Bakkum' inzicht in je reservering en de betalingstermijnen.

Mocht je vragen hebben kan je altijd een mail sturen naar info@campingbakkum.nl of bellen naar 0251-661091.

Vol:
De weekenddagen in het hoogseizoen
Hemelvaartsweekend
Pinksterweekend

Aanvraagformulier Pop-Up Store 2024

Maximaal een week aaneengesloten

Praktische tips

Doordat er geen productoverlapping is met de andere winkeliers, leert de ervaring dat gasten erg zijn verrast en zij weten dat er meerdere malen per week iets anders wordt aangeboden. Het is een ouderwets tenthuisje waarbij ook het buitengedeelte beschikbaar en te gebruiken is. Er is elektriciteit aanwezig en een simpele aankleding. Een aantal steigerhouten kasten, verder is de gehele invulling aan de ‘winkelier’ zelf.

Geïnteresseerd?

Opbouwen kan op de dag van reserveren en afbouwen aan het eind van de reservering. De Pop-Up store is vaak direct weer gereserveerd, dus afbouwen en opruimen op de dag van vertrek.
Meer informatie? Bel 0251-661091 of mail naar info@campingbakkum.nl 

Reserveer zo snel mogelijk om teleurstelling te voorkomen.

Verrassend

Camping Bakkum verrast de gasten door het winkelaanbod wat afwisselender te maken. We creëren de mogelijkheid voor winkeliers of particulieren om dit tenthuisje als een soort ‘1dagswinkel’ in te richten.

Het is een exclusieve manier van verkoop en verrassen van gasten.

Ontmoetingsplein

Aanwezige winkels op het ontmoetingsplein zijn onder andere: Een ijswinkel, Bakkum Bites, supermarkt - de Spar, het Kippaleis, kampeerwinkel en de fietsenwinkel Zeldenrust. De Pop-Up store bevindt zich naast de wasserette.

Het interieur in de Pop-Up Store is zo vorm gegeven dat je deze zelf naar wens kunt inrichten.
De kasten, stoelen en counters kun je zowel binnen als buiten plaatsen.

Pop Up store leeg buitenkantBakkum_Pop-up_inrichting