Zoek je verblijf
Kamperen
Huren

POP-UP STORE 

Let op: Alle data in het hoogseizoen zijn reeds volgeboekt.
Heb je interesse in een dag in het voor- en/of naseizoen? Bel dan de receptie of vul het inschrijfformulier in. 

---

Als ondernemer altijd al op een unieke locatie jouw winkel willen openen of juist willen proeven van het winkeliersschap? Camping Bakkum biedt met de Pop-Up Store de mogelijkheid om op een unieke wijze jouw producten te verkopen. In de Pop-Up Store kunnen het hele seizoen verschillende winkels geopend worden om een toevoeging te zijn op de huidige winkel- en horecagelegendheden op het Ontmoetingsplein. Zo kunnen onze gasten genieten van een wisselend winkelaanbod. 

Lees voor het aanvragen de VOORWAARDEN door. 
Nadat het aanvraagformulier is ingevuld, worden de datum en de producten bekeken. Als Bakkum akkoord gaat, volgt er een bevestigingsemail. Deze mail maakt de reservering pas definitief.

Hier vind je de TARIEVEN.

Mocht je vragen hebben kan je altijd een mail sturen naar info@campingbakkum.nl of bellen naar 0251-661091.

Aanvraagformulier Pop-Up Store 2023

Maximaal een week aaneengesloten

Praktische tips

Doordat er geen productoverlapping is met de andere winkeliers, leert de ervaring dat gasten erg zijn verrast en zij weten dat er meerdere malen per week iets anders wordt aangeboden. Het is een ouderwets tenthuisje waarbij ook het buitengedeelte beschikbaar en te gebruiken is. Er is elektriciteit aanwezig en een simpele aankleding. Een aantal steigerhouten kasten, verder is de gehele invulling aan de ‘winkelier’ zelf.

Geïnteresseerd?

Opbouwen kan op de dag van reserveren en afbouwen aan het eind van de reservering. De Pop-Up store is vaak direct weer gereserveerd, dus afbouwen en opruimen op de dag van vertrek.
Meer informatie? Bel 0251-661091 of mail naar info@campingbakkum.nl 

Reserveer zo snel mogelijk om teleurstelling te voorkomen.

Verrassend

Camping Bakkum verrast de gasten door het winkelaanbod wat afwisselender te maken. We creëren de mogelijkheid voor winkeliers of particulieren om dit tenthuisje als een soort ‘1dagswinkel’ in te richten.

Het is een exclusieve manier van verkoop en verrassen van gasten.

Ontmoetingsplein

De Pop-Up store heeft een andere plek op het Ontmoetingsplein gekregen. Deze staat nu naast de wasserette.

Aanwezige winkels op het ontmoetingsplein zijn onder andere: Een ijswinkel, een restaurant en snackbar. Een viswinkel, een supermarkt - de Spar, het kippaleis, kampeerwinkel en de fietsenwinkel.

Het interieur in de Pop-Up Store is zo vorm gegeven dat je deze zelf naar wens kunt inrichten.
De kasten, stoelen en counters kun je zowel binnen als buiten plaatsen.

Pop Up store leeg buitenkantBakkum_Pop-up_inrichting