Zoek je verblijf
Kamperen
Huren

Vakantiehuisje in de duinen

Op zoek naar een huisje midden in het duingebied? Op Camping Bakkum verblijf je in een prachtige accommodatie midden in de duinen en op maar 950 meter van het strand van Castricum aan zee. Bij aankomst ontvang je van ons een gratis duinkaart om mooie wandelingen of fietstochten te maken door de omliggende natuur. De huisjes zijn van alle gemakken voorzien. Wat dacht je van een karakteristiek Strandhuisje op palen? Hier ervaar je de fijne beach vibe en vanaf de veranda heb je uitzicht op je spelende kids. Of kies je voor de stijlvolle Duinzicht of Duinroos? Deze huisjes hebben een slaaptoren waardoor je in slaap valt met uitzicht op de sterren. Wanneer je verblijft in een accommodatie op Camping Bakkum is het gebruik van onze sauna gratis.

Wat gasten over ons zeggen!

We hebben een heerlijk verblijf gehad in het Strandhuis op Camping Bakkum. Het huisje is fris ingericht en heeft een fijne veranda met uitzicht op een speeltuintje. Het strand was super dicht bij! De keuken was compleet ingericht en de bedden lagen lekker! We komen hier zeker nog eens terug.

Linda

De Duinroos op Bakkum is super modern! De inrichting is echt gaaf! We zaten heerlijk verscholen op ons terras voor het huisje. De Sauna op het zelfde terrein hebben we ook een paar keer gebruikt. Wat een luxe! Je loopt of fietst vanuit je huis zo de duinen in.

Fabienne van Setten