Zoek je verblijf
Kamperen
Huren

Groep of zakelijk verblijf Bakkums Hoeve

Op Camping Bakkum staat een sfeervolle en comfortabele groepsaccommodatie. Bakkums Hoeve is uitstekend geschikt voor bijvoorbeeld: zakelijke bijeenkomsten, vieringen zoals jubilea, verjaardagen, ceremonies, workshops, masterclasses, groepslessen en teambuildings.

De Bakkums Hoeve is een creatieve ruimte. Wat inhoudt dat het meubilair te verschuiven is, white boards opgehangen kunnen worden, de buitenruimte naar wens kan worden gebruikt en een groot tv scherm beschikbaar is. Er zijn diverse mogelijkheden. Bakkums Hoeve is het gehele jaar doordeweeks te huren voor een dag, behalve in de kerstvakantie. Van april t/m oktober kun je er ook overnachten
De accommodatie is geschikt voor maximaal 26 personen en heeft 9 slaapkamers. 

De prijzen zijn inclusief koffie/thee, flipover, draadloos internet en bedlinnen. 
Voor informatie en/ of reserveringen kun je contact opnemen met de receptie: 0251-661091 (keuze 2) of stuur een e-mail aan info@campingbakkum.nl. Bakkums Hoeve is alleen telefonisch en per e-mail reserveerbaar. 

Plattegrond Bakkums Hoeve

Tarieven

Van alle gemakken voorzien

Beneden vind je een gezellige woonkamer. In het zitgedeelte staan lange houten tafels waaraan je ook kunt vergaderen. Bakkums Hoeve heeft ook een complete open woonkeuken met 6-pits gasfornuis, een oven en Amerikaanse koelkast. In de bijkeuken staan twee vaatwassers en een magnetron. Kookgerei, bestek en servies zijn volop aanwezig.

Bakkums Hoeve heeft 9 slaapkamers: 4 vierpersoonskamers en 5 tweepersoonskamers. Elk slaapvertrek heeft een geheel eigen stijl en is ingericht in nostalgische sfeer.

Op de begane grond bevindt zich het gescheiden dames- en herensanitair met douches en toiletten. Op de bovenverdieping vind je een ruime familiebadkamer met douche, toilet en wastafel.

Bakkum - Bakkums Hoeve-5_websize.jpg

Slapen in Bakkums Hoeve en formeel vergaderen?

Op 200 meter van Bakkums Hoeve ligt het vergadercentrum van Bezoekerscentrum De Hoep. Zij hebben een vergadercentrum met verschillende unieke vergaderruimtes. De zalen variëren in grootte en zijn geschikt voor 9 tot maximaal 26 personen.

Door de unieke ligging van Bezoekerscentrum De Hoep midden in de duinen, hebben de zalen allemaal uitzicht op de prachtige duinen van het Noordhollands Duinreservaat.