Zoek je verblijf
Kamperen
Huren

Op Camping Bakkum staat een sfeervolle en comfortabele accommodatie. Bakkums Hoeve is uitstekend geschikt voor zakelijke bijeenkomsten. Je kunt er vergaderen, workshops geven en meerdaagse zakelijke bijeenkomsten houden. 

Je kan hier samenkomen in een informele en ongedwongen sfeer waar buiten het kader denken wordt gestimuleerd. Je kan ook bijvoorbeeld een lunch-of BBQpakket bijboeken. Er zijn diverse mogelijkheden. Bakkums Hoeve is het gehele jaar doordeweeks te huren voor een dag, behalve met de kerstvakantie. Van april t/m oktober kun je er ook overnachten. 

De accommodatie is geschikt voor maximaal 26 personen en heeft 9 slaapkamers. 

Prijzen 2022

De prijzen zijn inclusief koffie/thee, flipover, draadloos internet en bedlinnen. 

Huiskamer

Beneden vind je een gezellige woonkamer. In het zitgedeelte staan lange houten tafels waaraan je ook kunt vergaderen. Bakkums Hoeve heeft ook een complete open woonkeuken met 6-pits gasfornuis, een oven en Amerikaanse koelkast. In de bijkeuken staan twee vaatwassers en een magnetron. Kookgerei, bestek en servies zijn volop aanwezig.

Slapen

Bakkums Hoeve heeft 9 slaapkamers: 4 vierpersoonskamers en 5 tweepersoonskamers. Elk slaapvertrek heeft een geheel eigen stijl en is ingericht in nostalgische sfeer.

Slapen in Bakkums Hoeve en formeel vergaderen?

Op 200 meter van Bakkums Hoeve ligt het vergadercentrum van Bezoekerscentrum De Hoep. Zij hebben een vergadercentrum met verschillende unieke vergaderruimtes. De zalen variëren in grootte en zijn geschikt voor 8 tot maximaal 25 personen. Door de unieke ligging van Bezoekerscentrum De Hoep midden in de duinen, hebben de zalen allemaal uitzicht op de prachtige duinen van het Noordhollands Duinreservaat. 

Sanitair

Op de begane grond bevindt zich het gescheiden dames- en herensanitair met douches en toiletten. Op de bovenverdieping vind je een ruime familiebadkamer met douche, toilet en wastafel.*Voor informatie en/ of reserveringen kun je contact opnemen met de receptie: 0251-661091 (keuze 2) of stuur een e-mail aan info@bakkumshoeve.nl. Bakkums Hoeve is alleen telefonisch en per e-mail reserveerbaar.