Wat gaat u

deze zomer

ontdekken?

Bakkum

Camping Bakkum… U ritst de tent open en hoort het vrolijke getjilp van de vogels. U haalt samen met de kinderen warme croissantjes bij de supermarkt en daarna dansen en knutselen de kinderen met het recreatieteam in de Sport en Spel loods. U struint langs de marktkraampjes op de biomarkt of maakt een wandeling over onze kleurrijke camping.

 Ik wil komen kamperen

Na slechts 950 meter wandelen of fietsen bent u al op het strand.
Heerlijk zonnen of sportief bezig zijn bij de surfschool. Na een dagje strand geen zin meer om te koken? Of u van kip, vis, pizza of patat houdt: op het winkelplein is er voor iedereen iets lekkers te vinden. In de avond genieten van een gratis show in Openluchttheater De Pan of u zit heerlijk voor uw strandhuisje, de caravan of tent te lezen met een boek uit onze Bieb.
Kortom, een belevenis en een herinnering creëer je op Camping Bakkum.

Ik wil meer luxe - logeren in de accommodaties

Activiteiten tijdens de weekenden

Tijdens de weekenden is het recreatieteam aanwezig om voor iedereen toffe activitieiten en evenementen te organiseren! Zien wij jullie op de camping?

BEKIJK HIER HET PROGRAMMA

Vaderdag arrangement

Op 18 juni staat papa de hele dag in het zonnetje. Wil jij jouw papa ook verrassen? Boek dan (i.o.m. mama) het Vaderdagarrangement. Want speciaal voor jouw papa zorgen wij voor een heerlijk ontbijt, dat op een originele manier naar de kampeerplaats wordt gebracht. Het Vaderdagarrangement is van vrijdag 16 juni t/m zondag 18 juni inclusief een heerlijk ontbijt voor papa. Wil de rest van het gezin ook een lekker ontbijt? Voor slechts €5,- p.p. boek je deze erbij.

Vergaderlocatie Bakkums Hoeve

Op zoek naar een sfeervolle vergaderlocatie? Bakkums Hoeve is uitstekend geschikt voor zakelijke bijeenkomsten. U kunt er vergaderen, workshops geven en meerdaagse zakelijke bijeenkomsten houden. Een vergaderlocatie waar u zich bij binnenkomst gelijk thuis voelt!

Bakkum Vertelt komt terug

Yes! De voorbereidingen van festival Bakkum Vertelt zijn in volle gang. Heeft u uw vakantie al geboekt? Nee? Waarom dan niet tussen 13 t/m 16 juli?! Dan kunt u het hele gratis(!) festival mee maken, sfeer proeven, muziek luisteren, theater bewonderen.. Dat is pas een vooruitzicht!
Like Festival Bakkum Vertelt ook op Facebook en volg ons op Instagram.

taalkeuze

Kennemer Duincamping Bakkum

Zeeweg 31
1901 NZ Castricum

Telefoon: +31 (0)251-661091
WhatsApp: 06-16898356
E-mail: info@campingbakkum.nl
IBAN: NL80 INGB 0001 2965 37