Zoek je verblijf
Kamperen
Huren

'Strandhuisje 4 is de heerlijkste accommodatie om te verblijven!'

Welke plek op Camping Bakkum is voor jou het paradijs? Daar weet Joke wel het antwoord op! Lees hieronder haar Bakkum verhaal!

IMG-2721

Echt even tijd voor mezelf

♥ Joke: Ik boek al jaren Strandhuisje 4 op Camping Bakkum. Het is echt mijn lievelingsaccommodatie! Het is een heerlijke plek. Je hebt hier de gehele dag de zon en aan de rechter kant geen buren. Daar zet ik dan ook vaak de strandstoelen neer en lees ik een goed boek of zit ik te haken.

Dit midweekje nazomeren op Bakkum is echt alleen voor mij. In het dagelijks leven sta ik altijd voor alles en iedereen klaar. Soms willen kennissen als ik op Bakkum zit op de koffie komen. Maar dan zeg ik echt; nee! Ik ben het hele jaar voor iedereen bezig en nu is het echt even voor tijd voor mezelf. Ik kom al vanaf mijn 10e jaar op Bakkum. Van kamperen tot logeren

Heel vroeg op!

Bakkum is echt voor mij thuiskomen. Elke keer dat ik hier kom verzamel ik herinneringen voor mijn Bakkum boekje. Denk aan Duinkaarten, foto’s of bladeren uit de natuur. Dat spaar ik dan allemaal op voor later en lees ik terug als ik hier zit.

Morgenochtend ga ik om 06:00 uur vroeg op. Dan ga ik op zoek naar de vos die ik steeds op Instagram zie. Maar nu wel ik hem eens met eigen ogen zien! En natuurlijk heb ik al geboekt voor volgend seizoen. In april 2022 zit ik weer in Strandhuisje 4.

-

Heerlijk! Bedankt voor jouw verhaal Joke! We wensen jou nog een heel heerlijk verblijf op Camping Bakkum.

IMG-2707