Zoek je verblijf
Kamperen
Huren

'Een heerlijke tijd samen!'

Welke plek op Camping Bakkum is voor jou het paradijs? Daar weet Nina wel het antwoord op! Lees hieronder haar Bakkum verhaal.

OMRINGD DOOR NATUUR

Voor ons zijn dat de Bosplaatsen op de camping! Zodra we de caravan parkeren voelt het alsof we thuis zijn. Het is echt ons eigen huisje op wielen.

Op Bakkum was het genieten met de zingende nachtegalen om ons heen. Onze kampeerplaats was zo’n mooie plek omringd door natuur waar we blij van worden. Mijn vriend is vogelaar en onze kindjes scharrelen graag buiten rond.

Het voelt altijd erg vrij als je vanuit je caravan naar de zee kan lopen. En dat hebben we dan ook steeds gedaan. Daar zet ik dan ook vaak de strandstoelen neer en lees ik een goed boek of zit ik te haken.

NIET ALTIJD ROMANTISCH

Maar, kamperen is niet altijd zo romantisch als het lijkt. Tijdens ons laatste bezoek waren onze kinderen helaas ziek geworden. We hebben de vakantie voortijdig moeten afbreken en zijn haastig met een volgepropte auto en spuugteiltjes achterin, naar huis gereden. Het was toen Moederdag en ik had dan graag, net als alle andere moeders, een heerlijke verwendag gehad. Maar dat is ook moeder zijn tijdens kamperen. En de volgende keer is het zeker weer genieten!

-

Bedankt voor je mooie verhaal @ninaolivarifotografie We zien jullie graag terug op Bakkum!