wij kunnen
bouwen op:

Zoek je verblijf
Kamperen
Huren
Wanneer wil je komen?

Le Champion

Le Champion bevordert een gezonde en actieve samenleving. Dit doen ze door mensen van alle leeftijden en van alle sportieve niveaus via aansprekende sportevenementen te enthousiasmeren om te gaan hardlopen, fietsen en wandelen. Op Camping Bakkum worden hier ook evenementen gehouden. Plezier en persoonlijke topprestaties gaan daarbij hand in hand.

de Cultuurschool

Bij de Kennemer Duincampings komt de Cultuurschool heel de zomer met kunstenaars langs om samen met het recreatieteam aan het programma Creativitijd te werken.  Een speciaal voor kinderen van 4 t/m12 jaar samengesteld kunstprogramma, dat ook leuk mag zijn voor ouders. We willen met kinderen, aansluitend op de profielen van de camping en het thema van de week, kunst maken met verrassende en natuurlijke materialen.

Quiksilver surfschool Castricum

Vanaf de watersportplaatsen bieden we surflessen aan van surfschool Quiksilver. De surfcoaches zijn hier vaak te vinden en willen graag met jullie surfen. Zijn ze er niet? Dan zijn ze te vinden op het strand van Castricum aan Zee. Ze hebben zich gevestigd in watersportcentrum Sports at Sea. 

Sports at Sea

Dit is het nieuwe watersportcentrum van Castricum aan Zee. Het is bedoeld voor alle strandsporten die je maar kunt bedenken, van kite-, wind- en golfsurfen tot volleybal, rugby, stand up paddling en nog veel meer.

Huisartsenpraktijk Leemhuis vd Maarel

Dit is de campingdokter. Gedurende het seizoen houdt deze huisartsenpraktijk uit Castricum ook spreekuur op de camping. Er is een volledig uitgeruste spreekkamer inclusief computerverbindingen met de praktijk.

De twee heren

Verbinding met de natuur. Van grijs naar groen, van saai naar levendig, van beton en asfalt naar natuurlijk spelen en leven. De filosofie van De twee heren is om de leefomgeving dusdanig te vergroenen dat volwassenen en kinderen met andere ogen naar hun leefomgeving gaan kijken en meer aandacht en respect voor de natuur krijgen. Op het ontmoetingsplein is een natuurspeelplaats gebouwd van duurzame en hergebruikte materialen. Een voorbeeld voor natuurlijk spelen!

Koet tuin- en boomzorg

Tuin- en Boomzorg Koet helpt Camping Bakkum op het gebied van natuurbehoud, kennis van bomen, milieu en veiligheidsvoorschriften. In de winter helpen zij om bomen om te zagen, te verzorgen of advies te geven. Onze groeps-
accommodatie Bakkums Hoeve heeft een ingerichte, natuurlijke tuin en is een project waar wij trots op zijn!

Bezoekerscentrum De Hoep

Neem eens een kijkje in bezoekerscentrum `De Hoep’ tegenover Camping Bakkum. De Hoep organiseert het hele jaar door activiteiten en excursies, ook speciaal voor kinderen. Meer informatie vindt u in de agenda‚Äč

De Waterakkers

Kom ook zwemmen in het overdekte subtropisch zwembad de Waterakkers in Heemskerk. Bij de receptie kunt u kortingskaartjes kopen tegen een fikse korting! 

De Witte Brug

U kunt ook zwemmen bij het overdekte zwembad De Witte Brug in Castricum.
Ook voor dit zwembad hebben wij kortingkaartjes.

DeNatuurNatuurlijk

Gjalt Sparrius van Denatuurnatuurlijk neemt je mee met zijn aanstekelijke enthousiasme en leert je de zee ontdekken op een hele bijzondere en grappige manier. Hij weet alles over het leven in de zee dat je maar bedenken kunt en heeft jarenlang ervaring als natuurgids en als korvisser langs de kust van de Noordzee. Korren is een avontuur voor klein en groot!

INSPIRATIE

PWN NATUURBEHEER

Waterleidingbedrijf en natuurbeheerder van duingebieden langs de Noord-Hollandse kust.

Mooi en gezond duin. Laat je inspireren! Klik hier

Thuiszorg, ook op vakantie

Als u thuis gebruik maakt van thuiszorg, is het ook mogelijk om op Camping Bakkum thuiszorg te krijgen van een zorgaanbieder in de buurt, namelijk: Thuiszorg Noord-Kennemerland. Zij kunnen de thuiszorg gedurende uw vakantie leveren. Neem uw thuiszorgmap mee naar de camping en vraag uw thuiszorgorganisatie om een zgn. “onderaannemerscontract”. Bij thuiskomst kunnen uw vaste zorgverleners meteen zien welke zorg we aan u hebben gegeven. Meer info  (de camping is niet verantwoordelijk voor thuiszorg)

Boot Media & Entertainment

“ Geen show zonder publiek en geen publiek zonder show”! Entertainment is onmisbaar tijdens een vakantie ervaring. Op Bakkum wordt op verschillende momenten groot en klein entertainment georganiseerd. Denk aan Bakkum Vertelt, de feestavond, André Hazes en menig sing en songwriter op het ontmoetingsplein. Hier komt ook achter de schermen een hele hoop werk bij kijken. Gelukkig is daar Loes Boot die met veel enthousiasme haar netwerk gebruikt om de kampeergasten en de medewerkers steeds weer verrassen! 

Concerten in de buurt

Wist u dat er in en rond Alkmaar jaarlijks ruim 3.000 muziekvoorstellingen worden georganiseerd?
De complete agenda van deze concerten staat op ConcertCheck
Mis dus nooit meer een muziekoptreden, concert, muziek uitje of festival omdat u niet wist dat het er was!