wij kunnen
bouwen op:

Partners

Le Champion

Le Champion bevordert een gezonde en actieve samenleving. Dit doen ze door mensen van alle leeftijden en van alle sportieve niveaus via aansprekende sportevenementen te enthousiasmeren om te gaan hardlopen, fietsen en wandelen. Op Camping Bakkum worden hier ook evenementen gehouden. Plezier en persoonlijke topprestaties gaan daarbij hand in hand.

de Cultuurschool

Bij de Kennemer Duincampings komt de Cultuurschool heel de zomer met kunstenaars langs om samen met het recreatieteam aan het programma Creativitijd te werken.  Een speciaal voor kinderen van 4 t/m12 jaar samengesteld kunstprogramma, dat ook leuk mag zijn voor ouders. We willen met kinderen, aansluitend op de profielen van de camping en het thema van de week, kunst maken met verrassende en natuurlijke materialen.

Quiksilver surfschool Castricum

Vanaf de watersportplaatsen bieden we surflessen aan van surfschool Quiksilver. De surfcoaches zijn hier vaak te vinden en willen graag met jullie surfen. Zijn ze er niet? Dan zijn ze te vinden op het strand van Castricum aan Zee. Ze hebben zich gevestigd in watersportcentrum Sports at Sea. 

Sports at Sea

Dit is het nieuwe watersportcentrum van Castricum aan Zee. Het is bedoeld voor alle strandsporten die je maar kunt bedenken, van kite-, wind- en golfsurfen tot volleybal, rugby, stand up paddling en nog veel meer.

Huisartsenpraktijk Leemhuis vd Maarel

Dit is de campingdokter. Gedurende het seizoen houdt deze huisartsenpraktijk uit Castricum ook spreekuur op de camping. Er is een volledig uitgeruste spreekkamer inclusief computerverbindingen met de praktijk.

Bezoekerscentrum De Hoep

Neem eens een kijkje in bezoekerscentrum `De Hoep’ tegenover Camping Bakkum. De Hoep organiseert het hele jaar door activiteiten en excursies, ook speciaal voor kinderen. Meer informatie vindt u in de agenda​. ​

De Waterakkers

Kom ook zwemmen in het overdekte subtropisch zwembad de Waterakkers in Heemskerk. Bij de receptie kunt u kortingskaartjes kopen tegen een fikse korting! 

De Witte Brug

U kunt ook zwemmen bij het overdekte zwembad De Witte Brug in Castricum.
Ook voor dit zwembad hebben wij kortingkaartjes.

DeNatuurNatuurlijk

Gjalt Sparrius van Denatuurnatuurlijk neemt je mee met zijn aanstekelijke enthousiasme en leert je de zee ontdekken op een hele bijzondere en grappige manier. Hij weet alles over het leven in de zee dat je maar bedenken kunt en heeft jarenlang ervaring als natuurgids en als korvisser langs de kust van de Noordzee. Korren is een avontuur voor klein en groot!

taalkeuze

Kennemer Duincamping Bakkum

Zeeweg 31
1901 NZ Castricum

Telefoon: +31 (0)251-661091
WhatsApp: 06-16898356
E-mail: info@campingbakkum.nl
IBAN: NL80 INGB 0001 2965 37