Spookhuis

12-08-2022

19:00 - 22:00 uur
Hoezo een Spooktocht lopen als er een echt Spookhuis is ontdekt op Camping Bakkum?! Je start bij de Sport en Spelloods en daar krijg je te horen waar het Spookhuis is en hoe je daar komt. En misschien belangrijker nog… hoe je er weer uit komt!

Dit jaar ga je dus niet van de camping af, maar blijf je op het terrein en loop jij door de verschillende vertrekken van het enige echte Spookhuis op Camping Bakkum.

Spannender en dichter bij je kampeerplaats dan ooit tevoren! Nachtmerries en slecht slapen staat je sowieso te wachten. Want ieder jaar wordt het enger en spannender. Dat horen we ook terug van de deelnemers en ouders. Op zich is dat heel gaaf, maar niet als kinderen (en hun ouders) meedoen zonder bewust te zijn van de intensiteit van deze ervaring. De Spooktocht is hierom echt enkel geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar onder begeleiding van een volwassene.

Je hebt stalen zenuwen nodig want het is een bijzonder spannend verhaal. Bloed en moord zijn zaken waar je je nooit druk over hoefde te maken, tot  vanavond. In groepjes loop je het Spookhuis in. Hopende dat je daar weer levend uit komt.

Het Spookhuis is echt voor kinderen van 8 jaar onder begeleiding. Jongere deelnemers worden niet ingeschreven. Vanaf juli kun je je inschrijven bij de receptie.

Als je je hebt ingeschreven kun je je op 12 augustus op de betreffende tijd melden bij de Sport en Spelloods. Vanaf daar loop je naar het Spookhuis en start het avontuur.

Terug