Spookhuis

11-08-2023

19:00 - 22:00 uur
‘Voor 10 jaar en ouder’. Het Spookhuis is ontdekt op Camping Bakkum! En jij bent uitgenodigd om het mysterie op te lossen. Je start bij het Filmhuis en daar krijg je te horen wat er aan de hand is en hoe je in het Spookhuis komt. En misschien belangrijker nog… hoe je er weer uit komt!

Je loopt door de verschillende vertrekken van het enige echte Spookhuis op Camping Bakkum. Nachtmerries en slecht slapen staat je te wachten, want ook dit jaar jaar is het eng en spannend. Soms vinden kinderen het ‘te’ spannend. Dat horen we terug van de deelnemers en ouders. Op zich is dat heel gaaf, maar niet als kinderen (en hun ouders) meedoen zonder bewust te zijn van de intensiteit van deze ervaring. Hierom hebben we de leeftijdsgrens veranderd naar 10 jaar om iedereen te bewust te maken dat dit geen activiteit is voor de kleinsten. De Spooktocht is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar onder begeleiding van een volwassene.

Je hebt stalen zenuwen nodig want het is een bijzonder spannend verhaal. Bloed en moord zijn zaken waar je je nooit druk over hoefde te maken, tot vanavond. In groepjes loop je het Spookhuis in. Hopende dat je daar weer levend uit komt.

Het Spookhuis is echt voor kinderen van 10 jaar onder begeleiding. Jongere deelnemers worden niet ingeschreven. Vanaf 10 juli kun je je inschrijven bij de receptie.

Als je je hebt ingeschreven kun je je op 11 augustus op de betreffende tijd melden bij het Filmhuis. Vanaf daar loop je naar het Spookhuis en start het avontuur.

 

Terug