Huur het filmhuis voor jouw filmfeest!

24-03-2023 tot 30-10-2023

Gehele seizoen
Een privé bioscoop, wie wil dat nou niet!

Het filmhuis op Camping Bakkum is te huur voor het kijken van een film met jouw vrienden, vriendinnen, familie en iedereen die jij erbij wil hebben.
Te gek voor tijdens kinderfeestjes en verjaardagen, maar ook voor een avondje film kijken met volwassenen. Er kunnen maximaal 30 personen in het filmhuis, maar met minder personen is het natuurlijk ook heel gezellig!

Je huurt het filmhuis voor €80,-

Hiervoor mag je met 1 tot 10 personen naar binnen en genieten van een film die jij hebt uitgekozen. Wil je met meer personen komen, dan betaal je voor iedere bezoeker boven de 10 personen, €7,50 per persoon extra. Ben je met een groepje kinderen, dan krijg je ook nog een zakje popcorn en limonade. Bestaat jullie groep uit volwassenen, dan staat er een glas bubbels klaar en knabbeltjes. Houd je niet van bubbels, maar heb je liever iets anders? In overleg kunnen we alles verzorgen. Maar zelf iets lekkers meenemen mag ook.

En natuurlijk is er een pauze, maar alleen als jij dat wilt. Er blijft altijd iemand van het recreatieteam aanwezig tijdens de film, om je feestelijk te ontvangen, het licht te dimmen en je film te starten.

Een beleving om nooit te vergeten!

Reserveren?

Neem contact op met de receptie of stuur een mailtje met je telefoonnummer en naam naar info@campingbakkum.nl

Terug