Muziek Maestro!

01-08-2023

13:00 - 16:00 uur
Speel jij een instrument? Zing je? Of heb je dit altijd al willen doen? Vanmiddag gaat het allemaal om muziek maken op zo veel mogelijk manieren!

Buiten liggen allemaal enorme ballen. Je kunt je aansluiten bij de les en een plekje achter een bal nemen. Pak de stokken in de hand en kijk naar de dirigent. Al dansend en trommelend op de ballen, doe jij me met het ballen orkest! Het lijkt wel een enorme drumband!

Of neem een plekje op de banken in de Sport en Spelloods. Als jij met jouw groepje aan de beurt bent mag je achter de microfoon gaan staan en net als in een echte studio een liedje opnemen. We gaan jullie eigen versie maken van het campingliedje: ‘Superhelden’. Aan het einde van de middag sluiten we de dag af, door op jullie ingezongen liedje keihard te dansen. Het dak gaat er af!

En er is nog veel meer. Kom tussen 13:00 en 16:00 uur naar het speelveld om deel te nemen aan de muzieklessen. Het is een roulatiesysteem, dus het kan dat je even moet wachten op de volgende les voor er weer ruimte is. Maar er is genoeg te beleven!

 

Terug