Eigen caravan en BBQ met Hugo Kennis

12-08-2023

19:30 uur
Het is net het tv programma ‘Eigen huis en tuin’ maar dan heet het ‘Eigen caravan en bbq’. Win een kookles in de Pan als tv kok Hugo Kennis bij je langskomt om te ontdekken hoe lekker jullie op de bbq kunnen koken.

Vanaf het einde van de middag rijdt Alexander samen met Hugo Kennis de camping over, langs gasten die zich in hebben geschreven voor de wedstrijd. Ze proeven op verschillende plaatsen het eten dat klaargemaakt is op de bbq. Waar worden ze echt verrast? En waar smaakt het gegrilde eten het lekkerst?

Hugo en Alexander kiezen de winnaar die ’s avonds live in de Pan tijdens ‘Eigen Caravan en bbq’ een kookles van Hugo krijgt.Het is net een echte tv show. Er is muziek, er zijn interieuradviezen, er wordt gebouwd en getimmerd, er zijn interviews en er zijn mogelijkheden voor het stellen van vragen.Tijdens deze show kookt Hugo met de winnaar een heerlijk gerecht op een grote bbq in de Pan en neemt het publiek natuurlijk mee in hoe hij dit klaarmaakt.

Een heerlijke avond om te genieten van een vermakelijke show! (uiteraard worden er tijdens de wedstrijd en op het podium enkel bbq’s op elektra of gas gebruikt) Wil je je opgeven voor deelname aan de BBQ wedstrijd? Schrijf je dan in bij de receptie vanaf 1 augustus. Uit alle inschrijvingen worden (blind) 10 deelnemers gekozen.

Terug