Schilderen in de natuur (kinderen vanaf 8 jaar)

21-07-2023

13:00 uur
Laat je inspireren door de natuur en leer basistechnieken tekenen en/of schilderen samen met kunstenares Marieke Warmelink


Inschrijfpotlood Direct inschrijven

Wil je graag leren tekenen of schilderen terwijl je geniet van de natuur? We laten ons inspireren door de omgeving; bloemen, planten, bomen, de zee, de duinen. Samen gaan we op pad naar mooie plekjes rondom de camping. Je leert basisbeginselen van tekenen en schilderen en experimenteert met verschillende materialen.

Is het je eerste keer?…Je gaat loskomen van je hoofd en hoe jij vindt dat iets er uit moet zien. Je kijkt naar lijnen, vormen en kleuren. We doen korte oefeningen en werken met potlood, houtskool en voor wie wil, ook met acrylverf. 

Kom je vaker, heb je ervaring of wil je graag een paar keer komen? Dan kun je technieken combineren en dieper ingaan op een materiaal keuze. Je kunt toewerken naar een werk op doek en uitzoeken wat je eigen ‘stijl’ is. Ben je een pietje precies of werk je liever uit de losse pols? Laat je je fantasie de vrije loop of werk je juist graag van een voorbeeld. Je gaat het ontdekken!

Materiaal inclusief

Handig mee te nemen, een klein stoeltje, een kleed, water, en mocht je eigen materiaal mee willen nemen is dat prima. Neem iets tegen muggen en teken mee en een hoed voor de zon/schaduw.

Prijs

  • €11,50 voor kinderen vanaf 8 jaar tot en met 16 jaar.

Minimaal aantal deelnemers 5 en maximaal 10. 

Inschrijven kan via de receptie of op mijncampingbakkum.nl. Er zijn ook edities voor volwassenen. Check het op de kalender

Marieke Warmelink

Marieke Warmelink is al meer dan 20 jaar professioneel kunstenaar en houd enorm van schilderen. Zij maakt portretten in opdracht en geeft graag schilderles. Daarbij vind ze het geweldig om kinderen en volwassenen te begeleiden met het vinden van een eigen schilderstijl. Het gaat vooral om het loskomen van hoe iets hoort te zijn. Zoek je naar meer persoonlijke begeleiding dan kan je ook een  privéles boeken.

Ben je opzoek naar een leuk familie of bedrijfsuitje? Marieke organiseert creatieve workshops en teambuilding activiteiten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het maken van een portret van elkaar of juist een mooi groepsportret. Of je maakt samen op groot formaat een schilderij van je caravan, een zeezicht of uitzicht op de duinen. Samen maak je een mooi aandenken van je vakantie.

website www.mariekewarmelink.com

Marieke Warmelink

Terug