Attractiepark de Goudvis

Met een enorme buitenspeeltuin, drie grote overdekte speelparadijzen en een cafetaria met terras kan je bij Attractiepark De Goudvis met elk weer terecht. Ook kan je kinderfeestjes vieren of schoolreisjes maken.

Bij Sint Maartenszee, in de kop van Noord-Holland, ligt attractiepark De Goudvis. Het park is vooral gericht op gezinnen met jonge kinderen die hier een leuk dagje uit kunnen beleven en is mooi gelegen tussen duinen en bollenvelden. Naast de grote buitenspeeltuin herbergt het attractiepark ook drie overdekte speelgelegenheden.

Buiten zijn er naast diverse speeltoestellen attracties als een kabelbaan, skelterbaan, klimwand en Europa’s grootste air trampoline van 400 vierkante meter. In de overdekte speelparadijzen zijn diverse softplay speeltoestellen en ballenbakken. Maar ook kan er indoor gevoetbald worden en zijn er onder andere een monorail, een rodelbaan en een bouwhoek.

Attractiepark De Goudvis is ook geschikt voor schoolreisjes, die een bezoek aan het park ook kunnen combineren met wandelingen in de nabijgelegen natuur. Wie na een dagje spelen trek heeft gekregen kan terecht in de cafetaria of gebruik maken van de diverse picknickplaatsen. De goudvis is goed bereikbaar met de auto.

Terug