Bobs party & events

Bobs Party & Events is een allround feestcomplex met o.a. 12 bowlingbanen, een gezellig grand café en restaurant, sfeervolle partyzalen en een viertal themalocties. Dat betekent een gezellig avond uit!

In deze unieke & sfeervolle locatie voelt iedereen zich meteen thuis! Verdeeld over maar liefst 8000 m2 vindt u eindeloos veel mogelijkheden voor een gezellige avond uit met familie, vrienden of zakenrelaties, maar ook voor evenementen tot wel 5000 personen.

Bobs Party & Events is een allround feestcomplex met oa. 12 bowlingbanen, een gezellig grand café en restaurant, sfeervolle partyzalen en een viertal themalocaties.

Een belangrijk pluspunt is de ligging. Net iets buiten de Randstad en prima bereikbaar doordat het direct aan de A9 ligt. Bovendien is er volop gratis parkeergelegenheid.

Of je nu op zoek bent naar een sportief uurtje bowlen gevolgd door een smaakvol diner, grillwok-, table grill- of teppanyaki arrangement in het restaurant of een spectaculair themafeest, onvergetelijke bruiloft, workshop, (sportief) dagprogramma, vergaderarrangement, productpresentatie of groots evenement, Bobs Party & Events regelt het graag voor jou! Van uitnodiging tot limousineservice en van culinair genieten tot daverende optredens van artiesten.

Kom eens geheel vrijblijvend langs voor een rondleiding met brainstormsessie met ons enthousiaste team. De koffie staat voor je klaar, want wat je ook te vieren hebt, wij maken met onze medewerkers van jouw party een Feest en leggen met plezier de rode loper voor je uit.

Terug