Strandtenten Castricum aan Zee

Gezellig een hapje eten, drinken en/of een wandeling maken over het strand? Er is genoeg op het Castricum strand! Club Zand, Zoomers, Zeezicht en de Deining zijn dé strandtenten waar je kunt genieten op het strand.

Club Zand
Club Zand is een trendy strandpaviljoen op het strand van Castricum aan Zee. De relaxte sfeer en de wereldse menukaart zorgen voor een optimaal dagje ontspannen, het hele jaar door. 12 Maanden genieten aan het strand  van Castricum aan Zee. Naast heerlijk dineren is er op het terras of in de serre altijd ruimte voor de kleine hapjes of een drankje. Verder beschikt ons paviljoen over meerdere loungemogelijkheden

Zoomers
Een Bruiloft, Familiefeest, Bedrijfsfeest, Vergadering of Diner, door de unieke ligging op het strand en aan zee is Zoomers voor elk evenement de geschikte locatie.
Strandpaviljoen restaurant Zoomers in Castricum aan Zee is een moderne strandtent, met wereldse invloeden, waar je op een duurzame manier kunt genieten van koffie, lunch, high tea, diner of small bites. Zij werken met eerlijke, biologische en gezonde producten, zodat alles wat goed smaakt ook goed voelt. Boven alles willen zij een plek zijn waar iedereen zich thuis voelt. Beleef het aangename strandritme hier 365 dagen per jaar. Lekker langzaam leven noemen ze dat.

Zeezicht
Na een dag werken even lekker uitwaaien op het strand. Daarna aanschuiven op het terras of binnen plaatsnemen in het sfeervol ingerichte restaurant. De Chef-kok combineert lokale producten met verse ingrediënten. Genieten met een hoofdletter G. Dat is Zeezicht!! Het lekkerste strandpaviljoen van Castricum. Wat koffie betreft houden wij rekening met eerlijke, heerlijke koffie. Onze koffie is biologisch geteeld en ingekocht volgens Max Havelaar normen.
Natuurlijk besteden we ook veel aandacht aan onze wijnkaart.  Zo staan er naast prettige huiswijnen ook diverse bijzondere speciaal-wijnen op. Met aandacht voor smaak en balans komt u wijnen uit alle windstreken tegen! En wist je dat we over een aparte biertap beschikken met wel zes! verschillende speciaalbieren? Bij ons kan je het hele jaar door genieten van diverse soorten ambachtelijk gebrouwen bier. Dat vind je niet snel aan de Nederlandse kust!

Deining
Niet zomaar een strandpaviljoen, maar een unieke strandbeleving. Gebouwd met respect voor de omliggende natuur. Duurzaamheid waarin de hand van een bekende architect subtiel herkenbaar is. In het zeer geslaagde huwelijk van eerlijke materialen en rustige tinten valt meteen de grote ronde open haard op. “Waar het land eindigt, begint het leven”. Dat is de lijfspreuk van de eigenaar. En in dat leven is wat hem betreft heel veel mogelijk. Hij en z’n team zijn gewend mee te dromen met hun gasten. Met jou dus. Dat levert altijd inspirerende ideeën op. Verrassende mogelijkheden en dat allemaal gekoppeld aan nuchter vakmanschap en rekening houdend met uw budget.Van het eerste lentezonnetje en de gouden gloed van hartje zomer tot de bulderende najaarsstormen en het ijzige karakter van Koning Winter: Deining is het hele jaar geopend. Of je nou in bikini komt of in winterjas; Deining verwelkomt jou altijd op niveau en met  ouderwetse gastvrijheid.

Terug