Voetgolf

Voetgolf is een leuke en uitdagende combinatie van voetbal en golf. Doel is om de bal in zo min mogelijk schoten in de hole te schieten. In hoeveel schoten red jij het?

Op elke hole zijn er verschillende uitdagende obstakels gebouwd, waar je langs, over of tussendoor moet schieten.  Elke hole is zo gebouwd dat deze voor zowel de onervaren als de geoefende voetballer een leuke uitdaging biedt. Ga je voor een voorzichtige tactiek langs de obstakels, waardoor je wellicht wat extra schoten nodig hebt? Of ga je voor de meer uitdagende trap over de obstakels, met het risico dat de bal ongunstig terechtkomt? Kortom, bij voetgolf Alkmaar is er voldoende uitdaging en plezier voor iedereen!

Voetgolf Alkmaar is van maart tot oktober dagelijks geopend. Buiten het seizoen zijn we alleen geopend op basis van reserveringen. Reserveer vooraf een tijd, zodat je zeker weet dat er plek is. Combineer jouw rondje voetgolf met een bezoek aan het naast gelegen speelpark de Swaan. Het grootste speelpark van Noord-Holland, met diverse speelvelden, twee mega grote airtrampolines en een heus liedjesbos!

Terug