Zoek je verblijf
Kamperen
Huren
Veelgestelde vragen
recreatie

recreatie

Heeft Camping Bakkum een mascotte?

Hoi, ik ben Eeki de Eekhoorn!

Ik woon op Camping Bakkum. Hier heb ik mijn vriendjes leren kennen. 
Elke zomer maak ik weer nieuwe vriendjes op de camping. 

Lees hier meer over Eeki!

Is er een recreatieprogramma aanwezig?

In de vakanties en weekenden is er een recreatieteam voor kinderen aanwezig. Actuele informatie hierover vind je op de website of bij de receptie. Hier vind je het programma.

Is er een recreatieteam?

Ja, het recreatieteam bestaat uit een groep jonge, enthousiaste studenten en medewerkers. Zij verzorgen dagelijks tijdens de vakanties en alle weekenden wanneer de camping open is, een uitgebreid activiteitenprogramma. Je kunt de programma's hier vinden.

Kan ik een film kijken op Camping Bakkum?

Wist je dat Camping Bakkum zijn eigen filmhuis heeft? Het filmhuis bevindt zich in Loods 4, naast de kleine parkeerplaats. In het activiteitenprogramma kan je zien wanneer er een film gedraaid wordt. Vooral wanneer het minder mooi weer is, kunnen de kinderen genieten in hun eigen bioscoop. Alle films worden gratis vertoond. Je mag zelf drinken en popcorn meenemen!

Wat is 'De Pan'?

Kom je genieten in ons theater? Ons natuurlijke openluchttheater is er 1 van de 6 in Nederland!
Hier worden tijdens het seizoen verschillende gratis voorstellingen vertoond. Je kan o.a. genieten van theater, cabaret, dans, muziek en vele feesten.

algemeen

algemeen

Hoe oud moet ik zijn om te komen kamperen?

Jongeren onder de 21 jaar mogen niet zelfstandig kamperen. Ook groepen kunnen worden geweigerd.

Hoeveel kost een kampeerplaats?

Voor de huidige prijzen verwijzen wij je graag door naar de volgende pagina: 
Kampeerplaatsen
Prijzen

https://www.campingbakkum.nl/overnachten/tarieven-en-voorwaarden
Ik heb twee auto’s. Kan ik een extra parkeerkaartje krijgen?

Seizoenkampeerders met een tweede auto kunnen hun tweede auto opgeven door het kenteken te noteren in de boeking. Een tweede toegang tot de parkeerplaats voor het hele seizoen kost 75 euro.  Toeristische kampeerders kunnen voor €2,- per nacht een extra kaartje kopen.

Kan ik kamperen met een groep?

Kamperen of logeren in groepsverband, ongeacht welke leeftijd, kan worden geweigerd. Neem contact op met de receptie.

Kamperen of logeren in groepsverband, ongeacht welke leeftijd, kunnen worden geweigerd.
Vanaf welke leeftijd mogen jongeren zonder volwassen op de camping staan?

Iedereen van 21 jaar of ouder mag komen kamperen. Onder de 21 jaar moet een jongere begeleiding hebben van een volwassene (21 jaar of ouder). Groepen jongeren (ook als ze wel 21 jaar zijn) kunnen ook geweigerd worden.

Vanaf welke tijd werken de slagbomen?

Toeristische kampeerders met een plaats met auto kunnen van 08.00u tot 22.00u het terrein op en af. Het parkeerterrein (P2) is tot 00.00u toegankelijk, maar de uitgaande boom gaat altijd open!

Wat doe ik met mijn auto als ik ’s nachts terugkom?

Na 00.00 uur kan de kampeerder zijn auto op P1 parkeren. De auto moet dan de volgende dag voor 10.00 uur weer weggehaald zijn.

op mijn kampeerplek

op mijn kampeerplek

Hoe groot is mijn kampeerplaats?

Alle kampeerplaatsen op de camping zijn tussen de 80 en 100 m2.

Alle kampeerplaatsen op de camping zijn tussen de 80 en 120 m2. 
Ik wil graag mijn caravan/tent eerder brengen/ opzetten (bijv. 1 of 2 nachten, zonder dat ik er slaap). Mag dat? Moet ik dan betalen?

Wanneer het kampeermiddel meteen op de plaats gezet wordt, moet men het dan geldende tarief betalen. Een caravan mag max. 1 nacht gratis op P2 gezet worden (in het laagseizoen) en alleen als het echt niet anders kan en op eigen risico.

Kan ik een bijzettentje naast mijn hoofdkampeermiddel plaatsen?

Er mag een bijzettentje naast het hoofdkampeermiddel mits deze op de plaats past.

Mag ik een klein tentje bij onze caravan zetten?

Het is toegestaan om een klein tentje bij de caravan of tent te zetten wanneer er niet meer dan zes personen op de plaats overnachten en wanneer er niet meer dan 35 m² van de plaats in beslag wordt genomen.

Mag ik een tweede caravan op mijn plaats erbij zetten?

Nee, er mag 1 hoofdkampeermiddel per plaats staan. Wel mag er naast het hoofdkampeermiddel een bijzettentje of (fietsen)schuurtje staan van 2,5 bij 2 meter. Op de toeristische plaatsen met auto en elektra mag slechts 1 toercaravan geplaatst worden. Toeristische kampeerders mogen wel een klein tentje bij de caravan opzetten, maar geen caravan. Er mogen maximaal zes personen op de plaats overnachten (geldt ook voor seizoenplaatsen).