Zoek je verblijf
Kamperen
Huren
Veelgestelde vragen
algemeen

algemeen

Hoeveel kost Bakkums Hoeve?

https://www.campingbakkum.nl/overnachten/tarieven-en-voorwaarden

Hoeveel kost een accommodatie?

Voor de huidige prijzen verwijzen wij je graag door:
Accommodaties

Hoeveel lakenpakketen krijg ik?

Je krijgt een lakenpakket voor het aantal personen waarvoor je hebt geboekt. Mocht er toch meer nodig hebben voor bijv. een logé dan is dit geen probleem. Wanneer je dit doorgeeft aan de receptie zorgen wij voor een extra lakenpakket.

Hoeveel sleutels krijg ik?

Je krijgt één sleutel per huisje. Het is mogelijk om tijdens de openingstijden de sleutel bij de receptie achter te laten. Dit kan een oplossing zijn wanneer je met meerdere personen in het huisje verblijft en apart van elkaar op pad wilt gaan.

Is er een kampeerbedje/kinderbedje of kinderstoeltje voor de allerkleinsten aanwezig?

De mogelijkheid bestaat om bij de receptie een kinderbedje of kinderstoeltje (voor 0-2 jaar) te huren. Wij verzoeken je dit van te voren aan te geven zodat wij dit voor je klaar kunnen zetten. Hier zijn geen verdere kosten aan verbonden. 

Is er een parasol aanwezig?

Bij de strandhuisjes is er overal een parasol aanwezig. De overige huisjes hebben allemaal een overdekte veranda en/of overkapping. De Panoramatenten zijn voorzien van een schaduw tarp.

Is er een picknicktafel aanwezig?

Bij alle accommodaties zijn picknicktafels aanwezig.

Is er een traprekje aanwezig?

In de Duinroos en Duinzicht is de vide af te sluiten met een traprekje. Houd er rekening mee dat de vide te bereiken is met een smal trappetje wat niet voor iedereen even gemakkelijk te beklimmen is. 

Is er stromend water in de huisjes aanwezig?

In de accommodaties is stromend water aanwezig. De Strandhuisjes, Duinroos en Duiznicht zijn voorzien van warm én koud water. De Panoramatenten zijn voorzien van koud water. 

Is het mogelijk om een extra bed neer te zetten?

Het is in de verhuureenheden niet mogelijk een extra bed of luchtbed te plaatsen.

Is roken toegestaan?

Het is niet toegestaan om in de huisjes te roken. Buiten (op de veranda) kan gerookt worden.

Kan ik de accommodaties ook voor één/ twee nachten huren?

Je kunt een accommodatie huren voor een week, midweek of weekend. Hiervoor zijn vaste verhuur perioden. In het laagseizoen kan er ten tijde van annuleringen en in overleg een losse overnachting worden afgenomen. De kosten voor losse overnachting, schoonmaakkosten etc. word je op dat moment aangeboden.

Mag ik een tentje neerzetten naast het huisje?

Het is niet toegestaan om naast de huisjes een tent te plaatsen. Hiervoor hebben wij de eventuele 'tentplaatsen'. De tentplaatsen bevinden zich op nog geen 100 meter van de accommodaties vandaan. Hier kan je een aparte reservering voor maken.

Mag ik met de auto naar de accommodatie?

Je kan bij aankomst en vertrek even naar de accommodatie toe rijden om uw spullen in,- en of uit te laden. In de tussen gelegen periode mag de auto op de parkeerplaats worden geplaatst. De dichtstbijzijnde parkeerplaats is P3. Hierdoor blijft het terrein veilig voor de kinderen om vrij te spelen.

Moet ik dekbedden en kussens meenemen?

In al onze accommodaties zijn dekbedden en kussens aanwezig. Ook zijn de linnenpakketten bij de prijs inbegrepen voor het opgegeven aantal gasten.

Moet ik keukenlinnen of handdoekken meenemen?

Keukenlinnen en handdoeken zijn aanwezig in jouw accommodatie o.b.v. het aantal geregistreerde personen. 

Mogen er huisdieren zoals honden in de huisjes?

Op het hele terrein inclusief binnen in de huisjes zijn huisdieren niet toegestaan.

Sta ik bij andere kampeerders?

Op Camping Bakkum is een apart terrein voor de accommodaties. Dit terrein is voorzien van een duinrand om jou meer privacy te bieden. De Panoramatenten liggen bij de kampeerplaatsen.

Welk apparatuur is aanwezig in de huisjes?

In de Panoramatent is een Senseo of koffieapparaat, waterkoker, keukenblok met 4 gaspitten (keramisch) en een koelkast zonder vriesvak aanwezig.

In het Strandhuisje is een LCD TV, DVD speler, vaatwasser, Senseo of koffieapparaat, waterkoker, keukenblok met 4 gaspitten en een koelkast met vriesvak aanwezig.

In Bakkums Hoeve zijn meerdere vaatwassers, een koffiezetapparaat en Senseo, waterkokers, keukeneiland met 5 gaspitten en koelkasten met vriesvakken aanwezig.

In de Duinzicht/ Duinroos is een koffiezetapparaat, waterkoker, koelkast, keukenblok met 4 gaspitten, TV aanwezig.

Zijn de accommodaties ook geschikt voor minder validen?

De accommodaties zijn helaas niet uitermate geschikt voor rolstoelgebruikers omdat deze op een deel van de camping staan waar veel zand ligt. Een aantal huisjes hebben een veranda of opstap. De strandhuisjes hebben zelfs een trap van  5 treden naar de voordeur.

schoonmaak

schoonmaak

Hoe is de schoonmaak geregeld?

Het is de bedoeling dat je de accommodatie netjes achterlaat. De gastheer controleert de accommodatie na vertrek of samen met jou. Uiteraard worden alle accommodaties nog eens uitgebreid schoongemaakt door ons schoonmaakteam.

sanitair

sanitair

Zijn er sanitaire voorzieningen in de accommodaties?

De strandhuisjes, duinroos en duinzicht beschikken over een eigen toilet en douche. Overnacht je in een Panoramatent dan kan je gebruik maken van de sanitaire gebouwen 'Vuurtoren' of 'Schelp'. Deze zijn op maximaal 250 meter afstand.