Wanneer wilt u komen?
Sluiten
Kamperen
Accommodaties

Mijn Verblijf

Veelgestelde vragen
algemeen

algemeen

(Buiten doorrijtijden) Ze komen bij mij wat afleveren, mogen ze even doorrijden?

Im Prinzip dürfen Dritte, die etwas liefern oder Reparaturen durchführen, nicht auf das Gelände fahren.

Hoe kan ik zien welke plaatsen op de camping nog vrij zijn?

Via het online boeken is te zien welke plaatsen er nog vrij zijn. U kunt 'voorkeursboeking' aandrukken zodat u de vrije plaatsen op de camping plattegrond kunt zien. De groene caravans geven aan welke plaatsen er nog vrij zijn in de door u gekozen periode.

Hoeveel ampère elektra heb ik op de kampeerplaats?

Alle toeristische kampeerplaatsen hebben 16 ampère elektra.

Hoeveel slagboomkaartjes/parkeerkaartjes krijg ik?

U ontvangt één slagboomkaart per plaats/accommodatie. Deze is persoonlijk en kan niet doorgegeven worde. U heeft met deze kaart toegang voor één auto.

Hoe ver ligt het strand bij de huisjes vandaan?

Het strand van Bakkum bevindt zich op ongeveer 15 minuten lopen door de duinen of via de hoofdweg vanaf de accommodaties.

Ik heb een wespennest bij mijn plaats en nu?

Wespennesten in caravans kunnen wij niet weghalen. Hiervoor kunnen gasten bellen naar Jaap Zandvliet zijn nummer is 0612756257. Zijn kaartje ligt ook bij de receptie. Wespennesten op de plaats lost iemand van de technische dienst op.

Wespennesten in caravans kunnen wij niet weghalen. Hiervoor kunnen gasten bellen naar Jaap Zandvliet zijn nummer is 0612756257. Zijn kaartje ligt ook bij de receptie. Wespennesten op de plaats lost iemand van de technische dienst op.
Kan ik tijdens mijn verblijf post laten bezorgen op de camping?

Brieven kunnen bezorgd worden. Heeft u zelf een brief die u wilt versturen? Dan kunt u terecht in een van de postbussen in Bakkum/Castricum of het postkantoor. Pakketjes worden niet geleverd op de camping, deze worden teruggestuurd. U kunt een pakketje wel laten opsturen naar een Post NL punt. 

Kunnen familie/vrienden langskomen?

Bezoekers zijn altijd welkom! Bezoekers kunnen parkeren op het grote parkeerterrein. Zij kunnen dan een kaartje uit de slagboom halen en bij het vertrek betalen bij de betaalautomaat naast de receptie. Parkeerkosten zijn € 1,- per uur en maximaal € 5,50 per dag.

Mag ik barbecueën?

Barbecueën is alleen toegestaan op gas of elektra.

Mag ik met de auto het terrein op?

De eerste slagboom richting P2 is 24 uur geopend. Seizoenkampeerders: Mogen naar de plaats doorrijden op vrijdag van 17.00 - 20.00 uur en op zaterdag van 09.00 - 13.00 uur. Toeristisch kamperen of verhuur: Huurt u een bos- zon- of watersportplaats, dan kunt u van 7.00 - 22.00- uur doorrijden naar uw plaats. Huurt u een tent- duin- speelplaats of een accommodatie dan kunt u op de aankomst- en de vertrek dag doorrijden.

Vanaf hoe laat mag ik naar de plaats rijden?

De eerste slagboom is 24 uur geopend en de tweede om naar uw plaats te rijden van 07.00 - 22.00 uur.

Vanaf welke datum mogen de kampeerders op de camping overnachten

Vanaf de start van het seizoen 29 maart 2019 kunt u overnachten op de camping. Twee weken voor deze datum begint de opbouwperiode. Tijdens deze periode kunt u van 9.00 tot 17.00 uur doorrijden naar de plaats om uw kampeermiddel op te bouwen en uw plaats weer eigen te maken. De opbouwperiode duurt tot twee weken na de start van het seizoen. Voorafgaand aan de start van het seizoen, ontvangt u hier meer informatie over.

Wanneer moeten logees betalen? (zowel m.b.t. toeristisch als seizoen)

Logees betalen bij aankomst en bedrag van €5,35 per persoon per nacht. Hiervoor krijgen zij ook een kaartje voor de slagboom naar P2 en een duinkaart voor het Noordhollands Duinreservaat.

Wat wordt er met mijn gegevens gedaan?

Kijk hier voor meer informatie: https://www.campingbakkum.nl/privacy

Zijn honden toegestaan op de camping?

Op onze camping zijn huisdieren niet toegestaan. Op Camping Geversduin kunt u kamperen met uw hond.

in/uit checken

in/uit checken

Hoe laat mag ik uitchecken?

Voor een kampeerplaats voor 12.00 uur en voor een accommodatie voor 10.00 uur

Ik moet op de vertrekdag om 10 uur uit mijn accommodatie, kan ik ook later vertrekken?

U kunt niet langer in de accommodaties blijven. De accommodaties worden tussen 10.00 -15.00 uur schoon en klaar gemaakt voor de volgende gasten. Wel kunt u nog de hele dag parkeren op het grote parkeerterrein.

Ik moet op de vertrekdag om 12 uur uitchecken, kan ik ook later vertrekken?

In het voor,- en naseizoen (uitgezonderd de vakanties) is dit mogelijk. U betaalt € 5,- zodat u tot 20.00 uur kunt verblijven. Dit geldt alleen voor de toeristische plaatsen op basis van beschikbaarheid.

Tot hoe laat mag ik inchecken?

U kunt tot 22.00 uur inchecken.

Tot hoe laat mag ik inchecken?

Zorg ervoor dat u vóór 22.00 uur binnen bent

Zorg ervoor dat u vóór 22.00 uur binnen bent
Vanaf hoe laat mag ik inchecken?

Heeft u een kampeerplaats geboekt, dan kunt u vanaf 14.00 uur inchecken. Heeft u een accommodatie geboekt, dan kunt u vanaf 15.00 uur inchecken.

nood

nood

Ik heb een noodgeval, wat nu?

Iedereen krijgt een calamiteitenflyer bij aankomst. Hier staan de belangrijkste gegevens in. Is er nood? Bel dan het noodnummer: 0683441129. Al onze vaste medewerkers hebben BHV.

Wanneer is de huisarts aanwezig?

Bij het EHBO gebouwtje waar Dokter Leemhuis spreekuur heeft, naast de wasserette, hangen de actuele tijden waarop de dokter aanwezig is. Deze tijden hangen ook in de infopanelen verspreid over de camping. Voor actuele informatie kunt u ook altijd terecht bij de receptie, hier is ook de EHBO. Informatie over de dichtstbijzijnde ziekenhuizen en spoedeisende hulp adressen, kunt u ook in bij de receptie verkrijgen. Ook een pleister en een aai over de bol.

receptie

receptie

Hoe laat is de receptie open?

Laagseizoen:
zondag t/m donderdag: 09.00 - 19.00 uur.
vrijdag en zaterdag: 09.00 - 21.00 uur.

Hoogseizoen:
zondag t/m donderdag: 09.00 - 21.00 uur.
vrijdag en zaterdag: 09.00 - 22.00 uur.

Kan ik nog iemand bereiken als de receptie dicht is?

Ja, we hebben een nachtwacht in het laagseizoen en nachtdienst in het hoogseizoen op de camping. Ze zijn te bereiken op hetzelfde nummer als de receptie: 0251-661091. Voor nood kan er gebeld worden naar het noodnummer: 06 83 44 11 29.

Welke planten mag ik op mijn plaats planten?

De volgende Inheemse struiksoorten mogen geplaatst worden: Berberis vulgaris Zuurbes, Crataegus monogyna Eenstijlige meidoorn, Euoymus europaeus Kardinaalmuts, Ligustrum vulgare Liguster, Prunus padus Inlandse vogelkers, Rhamnus catharicus Wegedoorn, Frangula alnus Vuilboom, Rosa canina Hondsroos, Rosa rubiginosa Egelantier, Salex repens Kruipwilg, Sambucus nigra Vlier, Sorbus aucuparia Lijsterbes, Viburnum opulus Gelderse roos, Syringa vulgaris Sering, Fagus Sylvatica Beuk, Veld Esdoorn, Hazelaar, Gele kornoelje (cornus mas), Rode kornoelje, Kamperfoelie, Sleedoorn, Kruisbes of bolgewassen als winterakoniet krokus blauwe druig en sneeuwklokje.

sanitair

sanitair

Wanneer worden de sanitaire gebouwen schoongemaakt?

De sanitair gebouwen worden dagelijks 4 keer schoongemaakt. In het hoogseizoen wordt geprobeerd om in bloktijden de sanitairgebouwen schoon te maken. De gebouwen worden dan ’s ochtends 2 keer, ’s middags 1 keer en tegen het einde van de dag schoongemaakt.

Mijn Mein My Zoek taalkeuze