Zoek je verblijf
Kamperen
Huren
Veelgestelde vragen
algemeen

algemeen

Er komt een bedrijf wat bij de plaats afleveren. Mogen zij doorrijden?

Derden die spullen af komen leveren of reparaties uit willen voeren kunnen buiten de doorrijtijden het terrein niet op. De seizoenplaatsen zijn autovrij. Voor boodschappen en dergelijke vragen zijn de doorrijtijden ingevoerd. Vrijdag van 17.00 - 21.00 uur en zaterdagochtend van 9.00 - 13.00 uur.

Hoe kan ik zien welke plaatsen op de camping nog vrij zijn?

Via het online boeken is te zien welke plaatsen er nog vrij zijn. Je kunt 'voorkeursboeking' aandrukken zodat je de vrije plaatsen op de camping plattegrond kunt zien. De groene caravans geven aan welke plaatsen er nog vrij zijn in de door jouw gekozen periode.

Hoeveel ampère elektra heb ik op de kampeerplaats?

Alle toeristische kampeerplaatsen hebben 16 ampère elektra.

Hoeveel slagboomkaartjes/parkeerkaartjes krijg ik?

Je ontvangt één slagboomkaart per plaats/accommodatie. Deze is persoonlijk en kan niet doorgegeven worde. Je hebt met deze kaart toegang voor één auto.

Hoe ver ligt het strand bij de huisjes vandaan?

Het strand van Bakkum bevindt zich op ongeveer 15 minuten lopen door de duinen of via de hoofdweg vanaf de accommodaties.

Ik heb een wespennest bij mijn plaats en nu?

Wespennesten in caravans kunnen wij niet weghalen. Hiervoor kunnen gasten bellen naar Jaap Zandvliet zijn nummer is 0612756257. Zijn kaartje ligt ook bij de receptie. Wespennesten op de plaats lost iemand van de technische dienst op.

Wespennesten in caravans kunnen wij niet weghalen. Hiervoor kunnen gasten bellen naar Jaap Zandvliet zijn nummer is 0612756257. Zijn kaartje ligt ook bij de receptie. Wespennesten op de plaats lost iemand van de technische dienst op.
Kan ik tijdens mijn verblijf post laten bezorgen op de camping?

Brieven kunnen bezorgd worden bij de receptie. Heb je zelf een brief die je wilt versturen? Dan kan je terecht in een van de postbussen in Bakkum/Castricum of het postkantoor. Pakketjes worden niet geleverd op de camping, deze worden teruggestuurd. Je kan een pakketje wel laten opsturen naar een Post NL punt. 

Kunnen familie/vrienden langskomen?

Bezoekers zijn altijd welkom! Bezoekers kunnen parkeren op het grote parkeerterrein. Zij kunnen dan een kaartje uit de slagboom halen en bij het vertrek betalen bij de betaalautomaat naast de receptie. Parkeerkosten zijn € 1,- per uur en maximaal € 5,50 per dag.

Mag ik barbecueën?

Barbecueën is alleen toegestaan op gas of elektra.

Mag ik met de auto het terrein op?

Seizoenkampeerders mogen alleen tijdens doorrijtijden (vrijdag van 17.00 tot 20.00 uur, zaterdag van 09.00 - 13.00 uur) het terrein op. Logees krijgen een kaartje alleen voor het parkeerterrein. Onderhuurders krijgen een seizoenkaartje voor de periode dat zij aanwezig zijn. Dit betekent dat zij slechts op de doorrijtijden op vrijdagavond en zaterdagochtend door kunnen rijden. De rest van de tijd kunnen zij de auto op P2 of P3 parkeren. Seizoenkampeerders met een tweede auto kunnen een slagboomkaartje voor het parkeerterrein krijgen. Ze krijgen dus geen tweede seizoenkaart maar een bezoekerskaartje die voor de gehele periode geldig is. Toeristische kampeerders met een plaats zonder auto mogen op de dag van aankomst en op de dag van vertrek met de auto naar de plaats toe. Toeristische kampeerders met een plaats met auto kunnen tussen 07.00-22.00 uur het terrein op met de auto.

Vanaf hoe laat mag ik naar de plaats rijden?

De eerste slagboom is 24 uur geopend en de tweede om naar uw plaats te rijden van 07.00 - 22.00 uur.

Vanaf welke datum mogen de kampeerders op de camping overnachten

Vanaf de start van het seizoen 27 maart 2020 kan je overnachten op de camping. Twee weken voor deze datum begint de opbouwperiode. Tijdens deze periode kan je van 9.00 tot 17.00 uur doorrijden naar de plaats om je kampeermiddel op te bouwen en je plaats weer eigen te maken. De opbouwperiode duurt tot twee weken na de start van het seizoen. Voorafgaand aan de start van het seizoen, ontvang je hier meer informatie over.

Wanneer moeten logees betalen? (zowel m.b.t. toeristisch als seizoen)

Logees betalen bij aankomst en bedrag van €5,35 per persoon per nacht. Hiervoor krijgen zij ook een kaartje voor de slagboom naar P2 en een duinkaart voor het Noordhollands Duinreservaat.

Wat wordt er met mijn gegevens gedaan?

Kijk hier voor meer informatie: https://www.campingbakkum.nl/privacy

Zijn honden toegestaan op de camping?

Op onze camping zijn huisdieren niet toegestaan. Op Camping Geversduin kan je kamperen met jouw hond.

in/uit checken

in/uit checken

Hoe laat mag ik uitchecken?

Voor een kampeerplaats voor 12.00 uur en voor een accommodatie voor 10.00 uur

Ik moet op de vertrekdag om 10 uur uit mijn accommodatie, kan ik ook later vertrekken?

Je kan niet langer in de accommodaties blijven. De accommodaties worden tussen 10.00 -15.00 uur schoon en klaar gemaakt voor de volgende gasten. Wel kan je nog de hele dag parkeren op het grote parkeerterrein.

Ik moet op de vertrekdag om 12 uur uitchecken, kan ik ook later vertrekken?

In het voor,- en naseizoen (uitgezonderd de vakanties) is dit mogelijk. Je betaalt € 10,- zodat u tot 20.00 uur kunt verblijven. Dit geldt alleen voor de toeristische plaatsen op basis van beschikbaarheid.

Kan ik zelf bepalen wanneer mijn caravan (terug)geplaatst wordt?

Nee, wij maken een planning welke caravan wanneer gestald gaat worden. Je kunt hierbij wel een tijd afspreken als je erbij wilt zijn.

Tot hoe laat mag ik inchecken?

Je kunt tot 22.00 uur inchecken.

Vanaf hoe laat mag ik inchecken?

Heb je een kampeerplaats geboekt, dan kan je vanaf 14.00 uur inchecken. Heb je een accommodatie geboekt, dan kan je vanaf 15.00 uur inchecken.

nood

nood

Ik heb een noodgeval, wat nu?

Iedereen krijgt een calamiteitenflyer bij aankomst. Hier staan de belangrijkste gegevens in. Is er nood? Bel dan het noodnummer: 0683441129. Al onze vaste medewerkers hebben BHV.

Wanneer is de huisarts aanwezig?

Bij het EHBO gebouwtje waar Dokter Leemhuis spreekuur heeft, naast de wasserette, hangen de actuele tijden waarop de dokter aanwezig is. Deze tijden hangen ook in de infopanelen verspreid over de camping. Voor actuele informatie kan je ook altijd terecht bij de receptie, hier is ook de EHBO. Informatie over de dichtstbijzijnde ziekenhuizen en spoedeisende hulp adressen, kan je ook bij de receptie verkrijgen.

receptie

receptie

Hoe laat is de receptie open?

Laagseizoen:
zondag t/m donderdag: 09.00 - 19.00 uur.
vrijdag en zaterdag: 09.00 - 21.00 uur.

Hoogseizoen:
Gehele week: 09.00 - 21.00 uur.

Kan ik nog iemand bereiken als de receptie dicht is?

Ja, we hebben een nachtwacht in het laagseizoen en nachtdienst in het hoogseizoen op de camping. Ze zijn te bereiken op hetzelfde nummer als de receptie: 0251-661091. Voor nood kan er gebeld worden naar het noodnummer: 06 83 44 11 29.

Welke planten mag ik op mijn plaats planten?

De volgende Inheemse struiksoorten mogen geplaatst worden: Berberis vulgaris Zuurbes, Crataegus monogyna Eenstijlige meidoorn, Euoymus europaeus Kardinaalmuts, Ligustrum vulgare Liguster, Prunus padus Inlandse vogelkers, Rhamnus catharicus Wegedoorn, Frangula alnus Vuilboom, Rosa canina Hondsroos, Rosa rubiginosa Egelantier, Salex repens Kruipwilg, Sambucus nigra Vlier, Sorbus aucuparia Lijsterbes, Viburnum opulus Gelderse roos, Syringa vulgaris Sering, Fagus Sylvatica Beuk, Veld Esdoorn, Hazelaar, Gele kornoelje (cornus mas), Rode kornoelje, Kamperfoelie, Sleedoorn, Kruisbes of bolgewassen als winterakoniet krokus blauwe druig en sneeuwklokje.

sanitair

sanitair

Wanneer worden de sanitaire gebouwen schoongemaakt?

De sanitair gebouwen worden dagelijks 4 keer schoongemaakt. In het hoogseizoen wordt geprobeerd om in bloktijden de sanitairgebouwen schoon te maken. De gebouwen worden dan ’s ochtends 2 keer, ’s middags 1 keer en tegen het einde van de dag schoongemaakt.