Zoek je verblijf
Kamperen
Huren
Veelgestelde vragen
algemeen

algemeen

Er komt een bedrijf iets bij de plaats afleveren. Mogen zij doorrijden?

Derden die spullen af komen leveren of reparaties uit willen voeren kunnen buiten de doorrijtijden het terrein niet op. De seizoenplaatsen zijn autovrij. Voor boodschappen en dergelijke vragen zijn de doorrijtijden ingevoerd. Vrijdag van 17.00 - 21.00 uur en zaterdagochtend van 9.00 - 13.00 uur. 
Je kunt bij elk parkeerterrein een bolderkar pakken. Hiervoor heb je wel een €2,- munt nodig. 

Hoe kan ik een voorkeursboeking maken?

Via het online boeken is te zien welke plaatsen er nog vrij zijn. Dit kan bij 'Kies zelf de beste plaats!' zodat je de vrije plaatsen op de camping plattegrond kunt zien. De groene caravans geven aan welke plaatsen er nog vrij zijn in de door jouw gekozen periode.

Hoe ver ligt het strand bij de accommodaties vandaan?

Het strand van Bakkum bevindt zich op 950m vanaf de rand van de camping, bij de opgang van de accommodaties.  

Hoeveel ampère elektra heb ik op de kampeerplaats?

Alle toeristische kampeerplaatsen hebben 10 ampère elektra. 
De Watersportplaatsen hebben 16 ampère elektra.

Ik heb een wespennest bij mijn plaats. En nu?

Wespennesten in caravans kunnen wij niet weghalen. Hiervoor kunnen gasten bellen naar Jaap Zandvliet. Zijn nummer is 0612756257. Zijn kaartje ligt ook bij de receptie. Wespennesten op de plaats lost iemand van de technische dienst op.

Wespennesten in caravans kunnen wij niet weghalen. Hiervoor kunnen gasten bellen naar Jaap Zandvliet zijn nummer is 0612756257. Zijn kaartje ligt ook bij de receptie. Wespennesten op de plaats lost iemand van de technische dienst op.
Kan er visite langskomen?

Bezoekers zijn altijd welkom! Bezoekers kunnen parkeren op het grote parkeerterrein. Bij het vertrek betalen ze contactloos aan de slagboom op kentekenherkenning.

Kan ik tijdens mijn verblijf post laten bezorgen op de camping?

Brieven kunnen bezorgd worden bij de receptie. Heb je zelf een brief die je wilt versturen? Dan kan je terecht in een van de postbussen in Bakkum/Castricum of het postkantoor. Pakketjes worden niet geleverd op de camping. Deze worden teruggestuurd. Je kan een pakketje wel laten opsturen naar een Post NL punt. 

Kan je met het openbaar vervoer naar de camping komen?

Openbaar vervoer

Voor actuele bustijden van en naar de camping kan je kijken op: 9292.nl 

Let op! gedurende het seizoen rijdt de bus niet altijd tot de entree van de camping! Dit is alleen tijdens de zomervakantie. 

Kustbus zomervakantie

Kustbus 868 (Castricum NS station - Castricum strand) stopt in de zomervakantie voor de entree van de camping.  

Van half juli tot half augustus kun je gebruik maken van deze buslijn. De bus stopt voor de camping. Deze bushalte voor de camping heet: 
''Bakkum, Prov. Kampeerterrein''

Meer informatie betreft vertrektijden en andere details vind je hier.

Mag ik barbecueën?

Barbecueën is alleen toegestaan op gas of elektra.

Mag ik met de auto het terrein op?

Seizoenkampeerders mogen alleen tijdens doorrijdtijden (vrijdag van 17.00 tot 20.00 uur, zaterdag van 09.00 - 13.00 uur) het terrein op.

Vanaf hoe laat mag ik naar de plaats rijden?

De eerste slagboom links van het terrein (P2) is 24 uur geopend en de tweede om naar de plaats te rijden is gesloten tussen 22:00 en 08:00 uur. 

Vanaf wanneer kun je komen overnachten

Vanaf de start van het officiele seizoen kan je overnachten op de camping, zie hiervoor de tarievenlijst.

Twee weken voor deze datum begint de opbouwperiode voor seizoengasten. Tijdens deze periode kan je dagelijkst van 9.00 tot 17.00 uur doorrijden naar de plaats om je kampeermiddel op te bouwen en je plaats weer eigen te maken. De opbouwperiode duurt tot 2 weken na de start van het seizoen. Voorafgaand aan de start van het seizoen, ontvangen seizoengasten hier meer informatie over.

Wanneer moeten logees betalen? (zowel m.b.t. toeristisch als seizoen)

Logees betalen bij aankomst een bedrag p.p.p.n. Hiervoor krijgen zij ook toegang voor parkeren op P2 en een duinkaart voor het Noordhollands Duinreservaat.
Hier vind je de Prijzen

Wat wordt er met mijn gegevens gedaan?

Kijk hier voor meer informatie: https://www.campingbakkum.nl/privacy

Zijn huisdieren toegestaan op de camping?

Wij zijn een huisdiervrije camping. Wel kun je bij onze zustercamping, Camping Geversduin terrecht met je hond. 
www.campinggeversduin.nl

in/uit checken

in/uit checken

Hoe laat mag ik uitchecken?

Voor een kampeerplaats voor 12.00 uur en voor een accommodatie voor 10.00 uur

Ik moet op de vertrekdag om 10 uur uit mijn accommodatie. Kan ik ook later vertrekken?

De accommodaties worden tussen 10.00 - 15.00 uur schoon en klaar gemaakt voor de volgende gasten. Het is daarom niet mogelijk om langer in de accommodatie te verblijven.
Wel kan je nog de hele dag parkeren op het grote parkeerterrein.

Ik moet op de vertrekdag om 12 uur uitchecken. Kan ik ook later vertrekken?

Dit kun je alleen vragen op de dag van vertrek. In het voor- en naseizoen en op basis van beschikbaarheid (uitgezonderd de vakanties) is dit mogelijk. Je betaalt € 15,- zodat je tot 20.00 uur op de plaats kunt blijven. Dit geldt alleen voor de toeristische plaatsen op basis van beschikbaarheid. 

Kan ik zelf bepalen wanneer mijn caravan (terug)geplaatst wordt?

Nee, wij maken een planning welke caravan wanneer gestald gaat worden. Je kunt hierbij wel een tijd afspreken als je erbij wilt zijn.

Tot hoe laat mag ik inchecken?

Je kunt tot 22:00 uur inchecken, mits je het kenteken in je boeking hebt genoteerd.
Als de receptie is gesloten kun je tot 22:00 uur doorrijden naar je plaats via kenteken herkenning op de slagbomen. 

Vanaf hoe laat mag ik inchecken?

Heb je een kampeerplaats geboekt, dan kan je vanaf 14.00 uur inchecken. Heb je een accommodatie geboekt, dan kan je vanaf 15.00 uur inchecken.

nood

nood

Wanneer is de huisarts aanwezig?

Op de camping bevindt zich een dokterspost. Dokter vd Maarel houdt hier een spreekuur tijdens het seizoen. Neem een inschrijfbewijs van jouw zorgverzekering mee. 
Hier vind je de openingstijden: https://www.huisartsenpraktijkvdmaarel.nl/kampeerders-en-toeristen/ 

Wat te doen bij noodgevallen.

Iedereen krijgt een calamiteitenflyer bij aankomst. Hier staan de belangrijkste gegevens in. Is er nood? Bel dan het noodnummer: 0683441129. Al onze vaste medewerkers hebben BHV.

receptie

receptie

Hoe laat is de receptie open?

Laagseizoen:
zondag t/m donderdag: 09.00 - 19.00 uur.
vrijdag en zaterdag: 09.00 - 21.00 uur.

Hoogseizoen:
Gehele week: 09.00 - 21.00 uur.

Kan ik nog iemand bereiken als de receptie dicht is?

Ja, we hebben een nachtwacht in het laagseizoen en nachtdienst in het hoogseizoen op de camping. Ze zijn te bereiken op hetzelfde nummer als de receptie: 0251-661091. Voor nood kan er gebeld worden naar het noodnummer: 06 83 44 11 29.

Welke planten mag ik op mijn plaats planten?

De volgende Inheemse struiksoorten mogen geplaatst worden: Berberis vulgaris Zuurbes, Crataegus monogyna Eenstijlige meidoorn, Euoymus europaeus Kardinaalmuts, Ligustrum vulgare Liguster, Prunus padus Inlandse vogelkers, Rhamnus catharicus Wegedoorn, Frangula alnus Vuilboom, Rosa canina Hondsroos, Rosa rubiginosa Egelantier, Salex repens Kruipwilg, Sambucus nigra Vlier, Sorbus aucuparia Lijsterbes, Viburnum opulus Gelderse roos, Syringa vulgaris Sering, Fagus Sylvatica Beuk, Veld Esdoorn, Hazelaar, Gele kornoelje (cornus mas), Rode kornoelje, Kamperfoelie, Sleedoorn, Kruisbes of bolgewassen als winterakoniet krokus blauwe druif en sneeuwklokje.

sanitair

sanitair

Wanneer worden de sanitaire gebouwen schoongemaakt?

De sanitair gebouwen worden dagelijks 4 keer schoongemaakt. In het hoogseizoen wordt geprobeerd om in bloktijden de sanitairgebouwen schoon te maken. De gebouwen worden dan ’s ochtends 2 keer, ’s middags 1 keer en tegen het einde van de dag schoongemaakt.