Zoek je verblijf
Kamperen
Huren

Kamperen in Noord-Holland

Ontdek het veelzijdige en gezellige Noord-Holland. Mooie natuur, interessante cultuur en sportieve activiteiten, hier is het allemaal. Langgerekte stranden met gezellige strandtenten, glooiende duinen en kronkelende polders. Slenter door gezellige winkelstraatjes in historische steden als Amsterdam, Alkmaar en Haarlem of plof neer op één van de vele terrasjes. Maar ook idyllische dorpen zoals De Rijp, Volendam en Naarden zijn een bezoek meer dan waard.

Ik wil kamperen          Ik wil in een accommodaties

Bekijk de mooiste kunstwerken in het Frans Hals museum en het Rijksmuseum of ga terug in de tijd in openluchtmuseum de Zaanse Schans en het Zuiderzeemuseaum. Ook op sportief gebied is er genoeg uitdaging: mountainbiken door de duinen, surfen op de golven van de zee of suppen door de polder of de grachten. Dankzij een uitgebreide netwerk met wandel- en fietsroutes ontdek je al het moois wat Noord-Holland te bieden heeft. Kortom, Noord-Holland is een fijne vakantiebestemming. 

Midden in Noord-Holland op loopafstand van het strand van Castricum ligt Camping Bakkum. 
Een gezellige gezinscamping met mooie kampeerplaatsen en luxe accommodaties. 
Camping Bakkum heeft van alles te bieden voor een heerlijke vakantie. 
Een lekker hapje of drankje op één van de terrassen op het ontmoetingsplein.
Leuke knutselactiviteiten, een avontuurlijke obstaclerun of een swingende feestavond.
Er wordt van alles georganiseerd voor jong, een beetje oud en oud. 
Lekker klimmen, klauteren en spelen met water en zand in de speeltuinen.
Een potje basketbal, padel of aan de spieren werken in de gym. 
En daarnaast natuurlijk alles wat Noord-Holland te bieden heeft. 

Wat gasten over ons zeggen!

We hebben ontzettend genoten van onze kampeervakantie in Noord-Holland. De kinderen vonden het strand fantastisch en hebben hier de mooiste zandkastelen gebouwd. De kleine dorpjes waren erg leuk om doorheen te lopen en om lekker even een ijsje op het terras te eten. 

Stan

We hebben genoten van de prachtige natuur rondom Camping Bakkum. Het ene moment fiets je door de bossen, vervolgens door de duinen en dan weer door de polder. Alkmaar is ook echt een aanrader om lekker doorheen te wandelen en de kleine straatjes te ontdekken. 

Adrienne