Zoek je verblijf
Kamperen
Huren

'Hier vinden we alles wat we nodig hebben!'

De meivakantie is begonnen! En dat maakt dat er weer op hoog vakantie mogen vieren! Ook door Lo en haar gezin. Deze week verblijven zij op de Zonplaatsen en genieten ze van alles van Camping Bakkum te bieden heeft.

C58DFABF-7068-44B8-8DC9-95B3F5B40581.JPG

Hier kan je echt kind zijn

🗣Lo: De camping is een heerlijke plek waar de kinderen overal echt kind kunnen zijn en lekker kunnen spelen. De sfeer is ongedwongen en dat maakt dat het hier in alle rust goed vertoeven is.

Daarnaast vinden we hier alles wat we nodig hebben. Van een lekker visje🐠 happen bij het visrestaurant tot het struinen langs de kledingrekken van de Pop-up store. Maar ook superfijn is de supermarkt op de camping en voor de oudere kinderen de Pumptrack op het Speelveld⚽️. Voor ons is het de eerste keer op de camping, en we staan hier nog maar twee dagen, maar we snappen nu al waarom mensen hier graag zijn.

Gewoon even niks

Ondanks het toch wat koude weer, waren we gisteren op het strand🏖 te vinden. Uit de zon zit je heerlijk op het terras van één van de strandtenten. Gewoon even niks, even lekker weg en uitwaaien. Via de duinen kan je terug wandelen naar onze plek. Een skelter is huren is een aanrader, al ben je wel kapot na een aantal uur. Maar goed, beweging is nooit slecht.😊

Samenvattend is Bakkum een heerlijke plek. Kindvriendelijk, vele faciliteiten en het strand om de hoek. Wij genieten nog even!🏕🧡

---

Dankjewel voor het delen Lo! We wensen je nog een fijne week.

4164F623-D64D-4106-90FF-84BFCFA8ABCA.JPG