Zoek je verblijf
Kamperen
Huren
Veelgestelde vragen
openingstijden

openingstijden

Tot hoe laat is Bakkum Bites open?

Ga hier naar de pagina van Bakkum Bites:

Bakkum Bites

Tot hoe laat is de IJswinkel open?

De IJSwinkel is in het laagseizoen dagelijks open van 14.00 - 19.00 uur. In de vakanties is de Ijswinkel dagelijks open van 12.00 - 21.00 uur. Onder invloed van weersomstandigheden kunnen de openingstijden afwijken.

Tot hoe laat is de pizzeria open?

In de vakanties is de pizzeria 'Op de Hoek' dagelijks open vanaf 09.00 uur. De pizzeria is het laagseizoen op maandag en dinsdag gesloten. Onder invloed van weersomstandigheden kunnen de openingstijden afwijken. Kijk voor de actuele openingstijden op de deur van de Pizzeria.

Tot hoe laat is de supermarkt open?

Supermarkt de Spar is het gehele seizoen dagelijks geopend vanaf 09.00 uur. In de zomervakantie van Noord is de supermarkt dagelijks open vanaf 08.30 uur. De sluitingstijden variëren per dag en zijn afhankelijk van weersinvloeden. Kijk voor de actuele openingstijden op de deur van de Spar of op de facebookpagina: Spar Camping Bakkum.

Tot hoe laat is het kampeerwinkel Zeldenrust open?

In het laagseizoen op maandag, woensdag en vrijdag van 09.00 - 10.00 uur en van 15.00 - 18.00 uur. Op dinsdag en donderdag van 09.00 - 10.00 uur en 17.00-18.00 uur en op zaterdag en zondag van 09.00 - 19.00 uur (zondag is de sluitingstijd 18.00 uur) In de vakanties is de kampeerwinkel dagelijks open van 09.00 - 19.00 uur. In het laagseizoen op woensdagmiddag geopend vanaf 17.00 uur. Onder invloed van weersomstandigheden kunnen de openingstijden afwijken.

Tot hoe laat is het kippaleis open?

Het kippaleis is in het hele seizoen op zaterdag en zondag open van 15.00 - 19.00 uur. In de vakanties is het kippaleis dagelijks open van 15.00 - 19.00 uur. Onder invloed van weersomstandigheden kunnen de openingstijden afwijken. 

Tot hoe laat is het vis restaurant open?

Visrestaurant Vis & Meer is in het laagseizoen op vrijdag open van 17.00 - 20.00 uur en op zaterdag en zondag van 12.00 - 20.00 uur. In de vakanties is het visrestaurant dagelijks open van 12.00 - 20.00 uur. Onder invloed van weersomstandigheden kunnen de openingstijden afwijken.

Wanneer is de kinderboerderij open?

Voor de openingstijden van kinderboerderij 't Boetje kan je terecht bij de receptie of het informatiebord bij de kinderboederij.

Wanneer zijn de sanitairgebouwen open?

De sanitairgebouwen zijn het gehele seizoen geopend. In de op- en afbouwperiode zijn enkel de buitentoiletten en het chemisch toilet geopend.

wifi

wifi

Is er WiFi?

In en rondom de receptie, bij het Ontmoetingsplein en bij het speelveeld is gratis WiFi. Toeristische kampeerders en gasten die logeren in onze accommodaties kunnen ook op de plaats op het WiFi netwerk. Op de seizoenplaatsen is er geen WiFi. Let op: Het signaal is voldoende om bijvoorbeeld de krant op te halen of berichten/ mails te versturen. Het streamen van programma's is bijvoorbeeld niet altijd mogelijk. 

Kan ik ergens overdekt op de WiFi?

In het internethuisje rechts achter de receptie heb je met jouw eigen device toegang tot draadloos internet. Je kunt hier plaatsnemen aan een klein bureau. De openingstijden van het internethuisje zijn gelijk aan de openingstijden van de receptie.

algemeen

algemeen

Hebben jullie wandel- en/ of fietsroutes?

Rondom de camping zijn diverse mooie wandel- en fietsroutes te volgen. Je kunt de speciale fiets- en wandelroute bordjes volgen. Bij de receptie zijn diverse wandel- en fietsroute kaarten verkrijgbaar. Ga je de duinen in? Vergeet dan niet om jouw duinkaart mee te nemen. 

Is er een kinderboederij?

De camping heeft een eigen kinderboederij: 't Boetje. Kinderen kunnen met konijnen knuffelen, geiten en alpaca's aaien, kippen voederen en nog veel meer. Voor de openingstijden van de kinderboederij kan je terecht bij de receptie of het informatiebord bij de kinderboederij.

Is er een kinderspeelplaats?

Verspreid over de camping zijn diverse kinderspeelplaatsen, deze staan aangegeven op de plattegrond.

Kan ik basketballen?

Op het speelveld bevindt zich een basketbalveld.

Kan ik een trimparcours lopen?

Over de camping is voor sportievelingen een trimparcours uitgezet. Zo zie je een groot deel van de camping en blijf je ook nog lekker fit! Het trimparcours kan je opvragen in de receptie of vind je hier.

https://www.campingbakkum.nl/l/library/download/urn:uuid:f2ea6836-8b75-43f9-a1d1-3a92791b726e/trimbaan+plattegrond.pdf

Kan ik fietsen huren op de camping?

Kampeerwinkel Zeldenrust heeft fietsen te huur. Tevens zijn er dames,-kinder- en herenfietsen, tandems, skelters en e-bikes te huur. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar: https://www.kampeerwinkelzeldenrust.nl/

Kan ik fitnessen?

Gebruik maken van de fitnessruimte is gratis! Camping Bakkum heeft haar eigen gym. Geheel vernieuwd en voorzien van de nieuwste sport apparatuur. Na een rondje hardlopen door het mooie bos rond onze camping, kun je hier trainen aan jouw zomer lichaam. Wel vragen we je deze te reserveren via de receptie of Mijn Bakkum. 

Kan ik jeu de boules spelen?

Op het speelveld is een jeu de boules baan.

Kan ik mijn auto opladen?

Op de camping zijn oplaadpalen voor het opladen van elektrische auto's. Deze oplaadpalen bevinden zich op de parkeerplaats P2. Nadat je auto is opgeladen verzoeken wij je vriendelijk deze weer te verplaatsen, zodat andere gasten ook hun auto kunnen opladen.

Kan ik mijn motor, scooter of bromfiets kwijt?

Bij de receptie is een stalling voor motors, scooters en bromfietsen. Deze voertuigen zijn niet toegestaan op de camping.

Kan ik mijn was wassen of drogen?

Op het Ontmoetingsplein is een wasserette. Hier kan je wassen en drogen. Je kunt in de wasserette met de pin betalen. 

Kan ik tennissen?

Camping Bakkum beschikt over een tennisbaan op het speelveld. Je kunt de tennisbaan huren voor 10 euro per uur via de receptie of Mijn Bakkum. Mocht je er een tas bij willen met 4 rackets en tennisballen betaal je hier 5 euro extra voor.

Kan ik uit de watertappunten water halen?

Op de camping staan diverse (PWN) watertappunten. Hier kan je gratis drinkwater tappen.

Kan ik voetballen?

Op het speelveld is een voetbalveld aanwezig om lekker een balletje te trappen.

Waar zijn de invalidentoiletten / -doucheruimtes?

Er zijn drie officiële afgesloten invalide sanitair. Deze zijn bij de Zeester, het Duinkonijn en de Eekhoorn. Een sleutel hiervoor is bij de receptie verkrijgbaar tegen betaling van €10,- borg.

Waarom staan sommige invalidendoucheruimtes open? Ze horen toch dicht te zijn?

Bij de overige sanitairgebouwen is het invalidensanitair gecombineerd met familiedouches. Daarom zijn deze deuren niet afgesloten.

Wat is het Ontmoetingsplein?

Op onze camping bevindt zich een Ontmoetingsplein. Dit plein biedt ruimte voor gezellig samenzijn, heerlijk terrassen of genieten van een ijsje. Het is tenslotte vakantie! Op het Ontmoetingsplein vind je de volgende winkels: Supermarkt de Spar, Pizzeria 'Op de Hoek', Viswinkel 'Vis & Meer', Kippaleis, IJswinkel en Kampeerwinkel Zeldenrust. 

Wat zijn de parkeerkosten?

Bezoekers kunnen parkeren op P2 voor € 1,25,- per uur en maximaal €7 per dag.
Blijf je na 00.00 uur? Dan kan je bij de receptie een logé parkeerkaart kopen.

Zijn er sanitairgebouwen?

Er zijn over de gehele camping 10 verwarmde sanitair gebouwen met baby ruimtes, mindervaliden ruimtes, (familie-) douches en toiletten.
Er bevinden zich in de sanitair gebouwen ook stortplaatsen voor het chemisch toilet.